Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас мислев дека само крило игра ама штом може игра на секоја позиција од средениот ред добредојден е кај нас, да им го земеме на Интер пред нос. :)

Гледате дека не треба да се паничи дали се преплаќа за играч пошто клубот има одличен борд на чело со Гил и за трансферите не треба да се грижиме воопшто. Единствено кога се преговара со клубови како Тотенхем, Порто, Бенфика...клубови кои сакаат да извлечат повеќе тешко е да се преговара. Сигурно и тоа била и причината да се откажеме од Гаитан пред скоро време, со Модриќ, а изгледа тоа ќе биде случај и со Мутињо.

Инаку Бејнс изгледа е на влезните врати на ОТ и само неколку денови ќе се чека да се официјализира се и тоа ми се свиѓа многу.

Него гледам сега со Лукас се преговара и изгледа сериозни станвуаат работите. Јас искрен да бидам не го имам следено и не сум компетентен да коментирам за негови квалитети, но сепак не ми се свиѓаат тие дечки од Бразил кои ги преценуваат уште на 18 години и ги прават фудбалски богови. Ако пристигне кај нас, сакам да ме демантира и да покаже одлични игри.

Него со ваков трансфер повторно нема да се пополни тоа место каде што најмногу ни треба играч, играч од профил на Сколс. Тука сме најтесни во моментов и очајно ни треба играч од таков калибар. Има дости млади имиња на пазарот како Ериксен, Дембеле, Фелаини, Кабаје, Родвел, Стротман кои би биле полн погодок за оваа позиција, а не би не чинеле многу. Знам дека САФ знае најдобро, но заради тоа што немавме соодветни имиња на оваа позција ја загубивме титуата минатата сезона.

baines deka ke stigne vo petok ne veruvam ama deka e pri kraj transferot, da :) Nego cekajte za sredina, moze stariot go planira Jones tamu.

Лукас има голем талент, што е добро игра на повеќе позиции , добро би ни дошол во тимот таков фудбалер.(y)

Сега гледав скилс на детево и многу ми се допадна, дриблер невиден плус кога Ферги ќе го среди ќе биде топ играчиште.
Уште да го земиме и ок ке е :icon_lol:

Абе штом се вртат такви суми за 19 годишен помочко мора да е екстра талент, плус на сето тоа додајте и дека е Бразилец, па и за репрезентацијата игра, значи ќе го биде вајда детето..
Доброто е што ги имаме Андо и Рафаел, знаеме колку се носталгични фудбалерите од Бразил, а и друга добра страна е може Андо со другарче плус ќе се освести и конечно ќе заигра како се очекува.. :)

Доброто е што ги имаме Андо и Рафаел, знаеме колку се носталгични фудбалерите од Бразил, а и друга добра страна е може Андо со другарче плус ќе се освести и конечно ќе заигра како се очекува.. :)

Или ќе го пропие и него и ќе гнетат и ќе затвараат кафани по Манчестер...:eek:

Што мислиш да одлучува меѓу Манчестер Јунајтед и Интер кој ќе одбере? :)

Тешко е да се одлучи меѓу Јунајтед и мојот Интер,ќе одлучи тоа кој ќе фрли повеќе пари и кој клуб ќе го импресионира играчот за неговите лични услови.
--- надополнето: 10 јули 2012 во 13:47 ---
Или ќе го пропие и него и ќе гнетат и ќе затвараат кафани по Манчестер...:eek:

Лукас не е таков клинец :D

529508_391632194219280_749432381_n.jpg

Само ние немаме слики од тренинзите :(

forbidden bilo za novinari, tek od cetvrtok.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom