Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па кога голманот ти е МОТМ, тоа кажува се. Потсетете ме за играч на годината во мај да гласам за ДДГ, Еванс или Тони. Пошо никој друг не заслужува.
да да и против ВБА ќе игра викендов. Нани и Валенсија по крилата ако сакаме нешо од ова, ако не, правац дома.

Фросе, ме интересира од тебе коментар за 3тио гол шо ни го дадеа, целосен ако може. :)
А би сакал да гледаме заедно една утакмица у скоро време, на пример реваншо, коо ќе ги решеме у сред племенска населба, ем весело ќе биде, ем ќе коментираме. Одамна не сме гледале заедно. :)

Фросе, ме интересира од тебе коментар за 3тио гол шо ни го дадеа, целосен ако може. :)
А би сакал да гледаме заедно една утакмица у скоро време, на пример реваншо, коо ќе ги решеме у сред племенска населба, ем весело ќе биде, ем ќе коментираме. Одамна не сме гледале заедно. :)
А ќе ме примите и мене у кланот ? :)

ке ги ебам ако не го поминат билбао со еден другар се кладив на 1000 денари и пијење во кафана до трт маме

418165_2411513306840_1821483998_1492252_1680183036_n.jpg

ке ги ебам ако не го поминат билбао со еден другар се кладив на 1000 денари и пијење во кафана до трт маме
И јас праев опклада на Милка и Кока Кола.. Ќе ги поминеме, ќе видиш!

А ќе ме примите и мене у кланот ? :)

Да, дојди од моја страна, I have cookies :D

Генерал, ај ако си за утре во Агер :) Карвахал и вие другите исто што сте во можност :)

Да, дојди од моја страна, I have cookies :D

Генерал, ај ако си за утре во Агер :) Карвахал и вие другите исто што сте во можност :)
Го вртеш а? Ако, добро. :)
Утре не, за со Билбао реваншо, ако можеш ти тогај. Иначе јас оште го чекам коментааро за 3тио гол. :)

Го вртеш а? Ако, добро. :)
Утре не, за со Билбао реваншо, ако можеш ти тогај. Иначе јас оште го чекам коментааро за 3тио гол. :)

:)

Шта речи за третиот гол, не се разбраа ДДГ и Рафаел ама сепак Рафаел требаше да пази каде е племенскиот припадник што требаше да го чува:)

Поради фер плејот на Билбао го примивме 3тиот гол :)

:)

Шта речи за третиот гол, не се разбраа ДДГ и Рафаел ама сепак Рафаел требаше да пази каде е племенскиот припадник што требаше да го чува:)
Не ми е целта да серам по де Геа, особено сега коо енормно го зголемува неговото искуство и самодоверба у ПЛ, коо флева у форма, ама глупаво ми е да гледам как после секоо негова одбрана питаш дека се тие шо јаделе лајна за него. А сега, по еден таков гол не ни спомнуваш дека он и Рафаел не се разберале, а колко е кривица на Рафаел толко е и на голмано. Ама јбг, јас серам. :) Па и ќе гласаме за него как најдобар таа сезона, златен Валенсија, Керик, Сколс. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom