Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Преголем залак за нас е Хазард , изгледа од другата страна сме го следеле Бастос :icon_lol:

Преголем залак за нас е Хазард , изгледа од другата страна сме го следеле Бастос :icon_lol:

Како мислиш преголем залак? Ако Фергусон го сака, ќе го има.

Инаку гледам сте збореле за Хави Гарсија... продолжи договор за летово да го продадат за повисока цена. Претседателот на Бенфика јасно си кажа зимава дека ќе продадат некои поединци. Си знаат тие како. И Фалкао во Порто мислам летово продолжи договор па го продадоа.

Како мислиш преголем залак? Ако Фергусон го сака, ќе го има.

Инаку гледам сте збореле за Хави Гарсија... продолжи договор за летово да го продадат за повисока цена. Претседателот на Бенфика јасно си кажа зимава дека ќе продадат некои поединци. Си знаат тие како. И Фалкао во Порто мислам летово продолжи договор па го продадоа.

Премногу пари бараат, според последните шпекулации најмалце бараа 50 милиони евра....

Премногу пари бараат, според последните шпекулации најмалце бараа 50 милиони евра....

Абе и за Гаитан бараа 50 ама најверојатно за 25 е договорен како што пишуваа Телеграф. Затоа постои нешто што се вика преговарање.

Не ме сфаќајте погрешно ич го нејќам овој Хазард, money grabbing whore ми е, се надевам дека некој друг гледал.

Ја баш би сакал Ферги да го земе Хазард детето е страшен талент каква техника и дриблинг само сличен е на Кристиано Роналдо имам го гледано само неколку пати и ми има оставено многу добар впеаток мислам дека САФ од него ќе направи играч од светска класа како што од Роналдо направи :)

Клеверли демек е подготвен за натпреварот со ВБА,ако не се повреди утре (ако влезе во игра), впонеделник ќе однесам зејтин в црква.. :cuc:

Абе, освен од Португалец и Шпанец (зимаме тоа што латинска америка е населена со португалци и шпанци) неможе да излезе таков вонсериски техничар. Едноставно така се градени тие луѓе такви гени имаат. Ете гледајте низ историјата и сега 90+% од „магионичарите“ се португалци или шпанци. Така да не споредувајте Европеец со Роналдо. И мене не ми е Хазард по ќејф ама Fergie knows best :)

---------------------Де Геа-----------------
Рафаел------Рио------Еванс-------Евра
Јанг--------Сколс-------Керик---------Нани
-----------Руни---------Берба/Велбек--------

Денес сакам со овој состав да искочиме...ама знам дека нема :pos:

---------------------Де Геа-----------------
Рафаел------Рио------Еванс-------Евра
Јанг--------Сколс-------Керик---------Нани
-----------Руни---------Берба/Велбек--------

Денес сакам со овој состав да искочиме...ама знам дека нема :pos:
Само Нани треба да е десно,а Јанг лево,отприлика би требало тој да е составот само место Рафаел ќе игра Џонс.:)

Смолинг вчера бил на кино во Манчестер, го гледал Safe House :D

Само Нани треба да е десно,а Јанг лево,отприлика би требало тој да е составот само место Рафаел ќе игра Џонс.:)
Нани игра со двете нозе би се рекло идентично,а Јанг преферира само десна...Па затоа мислам дека боље би било јанг десно крило... :)

Нани игра со двете нозе би се рекло идентично,а Јанг преферира само десна...Па затоа мислам дека боље би било јанг десно крило... :)
Па баш затоа, затоа игра и треба да игра Јанг лево, зошто со крилата и бековите играме да бекот оди зад крилото и овој или додава до бек(Евра) за центаршут или влегува кон гол и шут со десна, а и Јанг има добра лева нога. Нани исто се игра десно, дека и двете нозе му се скоро исти така да може и центаршут и шут.

Нека игра Јанг лево да му помага на Евра дефанзивно, аман знаеме у каква форма е овој, фали уште против ВБА да се тресеме кога ќе му тргне некој, а Јанг е многу добар во дефанзива со тие нозете негови од 2 метра, одлично затвора. Јас баш поради тоа го сакам него на левата страна.

Picture-47-597x285.png

Sum sanjal deka so bilbao sme stignale da igrame na penali i de gea gi odbranil prvite tri i ..... posle se razbudiv,neznam so se desi :):(:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom