- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.724
- Поени од реакции
- 6.640
Во сред Баскија, во пеколната атмосфера што не очекува ќе се издигнеме од пепелта како птицата феникс и ќе го замолчиме цел свет! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во сред Баскија, во пеколната атмосфера што не очекува ќе се издигнеме од пепелта како птицата феникс и ќе го замолчиме цел свет!![]()
А што ќе ни се 2ца техничари ? Доволен е Руни, ако се двајцата техничари тогаш ќе кукаме демек немало кој да ја спроведе во гол, немало кој да налета на одбиена итн итн..
Пишав и претходно, Руни-Велбек се идеално решение во моментов, Чичарито си е за на клупа и ако се заплеткаат работите, оп еве го Чича одморен влага шуш муш и Серот со кренати раце одма!![]()
Како заклучивте дека Чичарито не е за у прва постава? Лани на Челзи кој им даде гол у 36та секунда? Целиот тим ни е килав, не е во него кривицата.
Па добро.. тоа се дешава еднаш на кој знае колку.
Јас сезонава немам видено како Чичарито дава гол кога бил прва постава.
Поготово 90% од головите му се после 70-80та минута.
(ако сум грешка корегирај ме)![]()
а се суди тоа или?Руката беше внатре http://www.golovi.net/513772/Man_Utd_vs_Bilbao_izvestaj.html
а се суди тоа или?
а се суди тоа или?
Па ете и во ЛШ дозволивме од 2-0 еден Базел да ни начука 3 гола. Значи не е тоа од сега. По мене нема да биде катастрофа ако не освоиме ниеден трофеј, ако тоа значи транзиција и смена во генерациите. Сите тимови го доживуваат тоа.А ти кај заклучи дека целиот тим ни е килав? Со тоа што Ферги ротира во ова натпреварување и сака младите да ги стекне со Евро искуство? ПЛ му е мајката годинава брат, а таму допрва ќе има оган!![]()
Судијата му рекол на Јанг дека топката ферски ќе ни биде вратена на нас и нема да се шутира, нешто што не го направија фудбалерите на Билбао.