Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И на филмот е прикажано како додека Мет Базби се опоравува од авионската несреќа Џими го води Манчестер 1-2 години ,потоа Базби повторно се враќа и продолжува да го води тимот до 1971, а Џими се враќа на својата стара функција помошник(заменик) тренер.
Мислам дека вака било,ако сум грешка поравете ме :)

taka beshe ... posebno go poshtuem radi , na filmot United koga se urna avionot nemaa igrachi i ni pari da napravat tim i mu pravea pritisok da go zatvori klubot ama on se zainati i pochna da bara po vesnici, po prijateli free angenti za da napravi tim.

taka beshe ... posebno go poshtuem radi , na filmot United koga se urna avionot nemaa igrachi i ni pari da napravat tim i mu pravea pritisok da go zatvori klubot ama on se zainati i pochna da bara po vesnici, po prijateli free angenti za da napravi tim.
Ако не бил Џими можеби денес немаше да постои повеќе Манчестер како клуб...

130 000 фунти неделно, 520000 фунти месечно, 6 240 000 фунти годишно, по 4 години = 24 960 000 фунти :icon_mrgr: и кога на овие ќе им додадете уште 30 милиони фунти - вредноста на нани, ќе ја добиете сумата со која ферги ќе го шитне во реал за некоја година.
Така се прават пари.

^
Пеер циганчето праи пара шо ние на форумов сите шо сме заедно нема да ја заработиме.
Ми се иде да си го издудлам.
Иначе нели ќе одеше на Театарот бре?

130 000 фунти неделно, 520000 фунти месечно, 6 240 000 фунти годишно, по 4 години = 24 960 000 фунти :icon_mrgr: и кога на овие ќе им додадете уште 30 милиони фунти - вредноста на нани, ќе ја добиете сумата со која ферги ќе го шитне во реал за некоја година.
Така се прават пари.

Malce e 55 milioni za nego!

Malce e 55 milioni za nego!
Веруј, сенката на кристијано вреди и помалце од оваа сума, но благодарение на ненормалните трансфери последниве години, може и за 90 да го шитнат, не се знае веќе ни кој јаде ни кој пие во фудбалов.

Како бе не вредел Мајкл Џексон толку :) секој негов трк потенцијален гол е, од меч у меч бележи голем напредок.

Не ми се верува Нани да оди во Реал пошто таму сега нема место за него во прв тим. На кое место би играл како прво таму Ди Мариа и Роналдо се стандардни и не верувам Нани да изместе некој од нив од првиот тим. Ај кога збореме за Нани еве едно видео од него од оваа сезона
Еве и едно бонус од Том

Па да го ебам кога не фатија уште на почеток и до крај ли ке не терат :mad: -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom