Да да..... ама толку да е стаклен... туку и јас шо се чудам старичок е тро..... ајде то е то .... нека одмара на клупа секако не играм прва поставаПротив Отелул кога асистираше ако ти текнува кога го соборија во шеснаесетник....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да..... ама толку да е стаклен... туку и јас шо се чудам старичок е тро..... ајде то е то .... нека одмара на клупа секако не играм прва поставаПротив Отелул кога асистираше ако ти текнува кога го соборија во шеснаесетник....
The sky is blue, the grass is green, Michael Owen is injured for 6 weeks.
The sky is blue, the grass is green, Michael Owen is injured for 6 weeks.
Моја прогноза е дека на лето Овен дефинитивно заминува од кај нас ,а 7-цата ќе ја наследи Марио Гетце од ДортмундШто за што, ама мислам дека е време да ја ослободи 7цата и да бара нов клуб..
Јас пак мислам дека ќе го трампаме Овен за Геце.Моја прогноза е дека на лето Овен дефинитивно заминува од кај нас ,а 7-цата ќе ја наследи Марио Гетце од Дортмунд
И плус ако освој некоја титула , ваму таму , бонусите идат кај нас ...И плус да ни доплатат едно 10 милиона![]()
Ќе го дадеш Овен и ќе ти го дадат Геце?Се зезаш, нели?

On this day: In 1989, former ManUtd manager Jimmy Murphy passed away. RIP !
--- надополнето: Nov 15, 2011 10:15 AM ---
You may find another Beckham or Ronaldo, but never ever will you find another Sir Alex Ferguson."
- Eric Cantona
И на филмот е прикажано како додека Мет Базби се опоравува од авионската несреќа Џими го води Манчестер 1-2 години ,потоа Базби повторно се враќа и продолжува да го води тимот до 1971, а Џими се враќа на својата стара функција помошник(заменик) тренер.gledajki go Man Utd Offfical History 1878-2010 i imashe za dzimi murphy deka go zamenil Matt Busby za vreme dur se opraval i se zaprashav shto se desilo posle oporavanjeto.