Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Фабио стартер за Бразил :)

Не се знае колку ќе се изнагледаме, имаат проблеми со рефлекториве овие, два пати досега откажуваа пола од рефлекторите :)

Знам, од 10 до 7 ми е оклучен стримот, повеќе од 2 пати откажуваа рефлекторите..еднаш и судијата даде знак дека е се во ред, и тргна кон центарот и пак темница... :D

Знам, од 10 до 7 ми е оклучен стримот, повеќе од 2 пати откажуваа рефлекторите..еднаш и судијата даде знак дека е се во ред, и тргна кон центарот и пак темница... :D

Каков гол примија овие од Габон од Сандро, кога мислев дека ние сме најглупата репрезентација што постои, ме демантираа црниве :pos:
Теренов катастрофа, нека излезе Фабио на полувреме најдобро , да не се мачиме да го гледаме ова за џабе :)

Каков гол примија овие од Габон од Сандро, кога мислев дека ние сме најглупата репрезентација што постои, ме демантираа црниве :pos:
Теренов катастрофа, нека излезе Фабио на полувреме најдобро , да не се мачиме да го гледаме ова за џабе :)

Информација за тие што не гледате.. теренот е како на Farmville, играта на фејсбук. :)

Како игра Фабио?

Ок е ама лош старт направија над него за црвен, ногата ќе му ја скршеа, уште се чудам како не се повреди. Како и да е, на онаков терен и да сакаш да прикажеш добра партија, не можеш.

Пуштам да гледам,и бразил гол дава :ROFLMAO:
Теренов е бетер од на металург...

Ви текнува на петнаесгодишњакот Пјерлуиџи Голини, голман, што им го украдовме на Фиорентина зимава па фрлаа со дрва и камења по нас? Еве го.

sy0yk.jpg

Ви текнува на петнаесгодишњакот Пјерлуиџи Голини, голман, што им го украдовме на Фиорентина зимава па фрлаа со дрва и камења по нас? Еве го.

Овој му е полубрат на Македа, гледај им иста фаца :D

"Just in the way he speaks with you in the team-talk, before important games he can make you feel like it’s the last game you’ll play in your life so you go out there and want to give everything you have. It’s great - you just need to be there to see it."

-Berba on Sir Alex

Капело рекол дека вечерва Џонс ќе го игра малку понапред, што значи во средината. Добро ќе биде ако тој и Велбек добијат минути против Шпанија, искуство плус ќе биде. Поготово за Џонс, да видиме како ќе се снајде против Шпанците во тој дел од теренот.

Така, така, не се вежба со нив, ако се снајди ко шо треба ќе игра прва постава против Барселона во финалето лш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom