Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Он жвака как ненормален, он пцуу как луд, фрла копачки и не е*а жива сила. Има пасија, има визија, има идеологија. Не продава муда за бубрези, а ги има как на вол. Признава коо е надигран и се боре додека нее крај. Он е стар лисец и е цели 25 години на чело на ѓаволски клуб дека шо играле најдобрите фудбалеере. Он е гениј и се вика Сер Алекс Фергусон! Институција!
Сите на колена. Да му посакаме и наредните 25години да му бидат такви! <3 <3 <3

Тапа малку, ама ај ... си лапнавме тројче. За САФ ич нема ни да коментирам, само ќе кажам "die haters" (а ги има превише, дури и меѓу "нашите"). РунисТемпер "убо" кажа - once Red, always Red - затоа Брус не го играше Џони, ќе тепавме со повише :D

p.s. И дај нека пројдат овие месец-и-пол, да дојде тоа боксинг дејот па да почнам да се ситам на хејтерите :P

хахахах,... и мене омилен ми е овој период, сите киксаат а ние секогаш имаме највеќе победени :)

И ај бе ако може не замарајте за глупи шпекулации, ако се зема некој ќе се зема, не вака отворам да видам да не има нешто ново а гледам некои линкови со Гансо Мансо, копиљана со фаци за шамарање што плачат за ќотек. Додека е САФ менаџер оставете му ги него трансферите.

Разгледувам така на јутубе лево-десно видеа ,Рио Фердинанд некогаш прави ситни грешки т.е. некако на висок топки послаб е некако од Видич иако е повисок ама некако несигурно ми делува , на високи топки не ни го чува својот играч... имаше некој испади вчера така , како и со Базел ако се сеќавате (3-3), имало и други утакмици сеа така ми падна во око.....

Еј абе ви текнува за она детето, австралијанец мислам дека беше, едно 6-7-8 години, што бил добар и ги сакал Јунајтед, па дедо му им испратил видео лента во Јун, и сме го земале, сме го преселиле, школувале, така мислам беше xD! на вести мислам кажуваа пред неколку години, му текнува на некој? Или сум забегал јас :D

The Edge, wtf? :D:D:D

ВДС вчера на 41 година го истрчал Њујоршкиот маратон за 4 саати и 19 минути :pipi:

Еј абе ви текнува за она детето, австралијанец мислам дека беше, едно 6-7-8 години, што бил добар и ги сакал Јунајтед, па дедо му им испратил видео лента во Јун, и сме го земале, сме го преселиле, школувале, така мислам беше xD! на вести мислам кажуваа пред неколку години, му текнува на некој? Или сум забегал јас :D

Да да...

Ете ја изјавата на Мурџо што ја бараше некој.

Да не знае некој на која страна ги покажува истрчаните км. на играчите?

De Gea, Lindegaard, Fábio, Jones, Valencia, Nani, Fletcher, Gibson, Welbeck & Hernández on international duty, rest of squad have 2 weeks off.
--- надополнето: Nov 6, 2011 9:52 PM ---
Инаку Маточо на Goal.com види за километражите, ама не сум сигурен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom