Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако дојде мислам Ферги ќе му го даде легендарниот број 7 и ќе биде првиот германец во Манчестер Јунајтед

Не знам дали си мал, или од вчера го следиш Јунајтед, но си слушнал за
Ron-Robert Zieler ?

Ron-Robert Zieler ?

Како го кажа ова ајдееееееее,пак уште болдирано па зголемено со сите "украси" уште да му ставеше некоја боја и тамам ќе си беше.Шокојк*р е овај погоре што го спомна?Има играно натпревар за Манчестер,има некогаш бидено на клупа,дали воопшто има одржано тренинг со првиот тим?Дечкото можеби го бива незнам,но нема ништо допринесено за клубот,за да има реакции од таков тип како што беше твојата:Ејјјјјјјјјј ало кај смееш да не го знаеш Рон Роберт Зилер,па тој дури има и брането за нашите петлиња и кадети.Башка и првиот дел од твојот коментар е како дотичниов голман да бранел за Манчестер пред 5,10,... години,лани беше мал Гоше па годинава порасна.

Не ми е за друго,се кладам по литар крв дека вака изреагира бидеќи е Гоше во прашање (не дека сакам да го бранам или сл),да беше некој друг во прашање коментарот ќе беше нешто во овој стил:Еј друже го заборави ХХХ.Ако грешам ојде литар крв јбг:DНеам ништо лично ама ептен го грабнавте Гоше низ нозе оставете го детето нека диши слободно.

П.С.Да подрошнам малце низ нетов ќе најдам еден куп деца германци што "прошетале" низ Манчестер како овај твојов.

Ајт сеа поздрав.

Го шпордисаа во Хановер овој Рон ама кој го видел како брани. Еве Боби може да ни каже или кој прати Бундес :)

Боље е од Де Геа... Се зезам.

Го викнаа како трет голман за репрезентација и викаат дека е добар, но добри голмани имало во Германија секогаш. Ќе видиме годинава во ЛЕ со Хановер, сепак млад е уште да се каже нешто посебно.

Ама и ја не сум тоа шо бев, лани не изгледав ни 20% натпревари од бундес од квотата шо глеав порано. :(

Btw, шпордисаа. Не е на западен дијалект?:P

Боље е од Де Геа... Се зезам.

Го викнаа како трет голман за репрезентација и викаат дека е добар, но добри голмани имало во Германија секогаш. Ќе видиме годинава во ЛЕ со Хановер, сепак млад е уште да се каже нешто посебно.

Ама и ја не сум тоа шо бев, лани не изгледав ни 20% натпревари од бундес од квотата шо глеав порано. :(

Btw, шпордисаа. Не е на западен дијалект?:P

Yes it is. Мојот фејворит збор за ослободување од најнепотребните работи :)

Па дај више нека ги „шпордисаат“ и шпекулацииве, се напнавме сите :D

Ron-Robert Zieler ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ron-Robert_Zieler
Види колку е играл овој играч за Јунајтед имаш на википедија ја викав за стандарден првотимец во првиот тит не е имало можеби сега о младнските погони има по некој

Па дај више нека ги „шпордисаат“ и шпекулацииве, се напнавме сите :D

Мислам дека не му го прават тоа на Гибсон додека не земат некој. Мислам дека кога во моментот ќе биде се договорено со новиот, тогаш и Гибсон правац Сандерленд или пак Блекбурн по ново :)
--- надополнето: Aug 20, 2011 12:00 AM ---
Да не речам Лабунишки :D

Многу далеку ме однесе бе :pos:

Мислам дека не му го прават тоа на Гибсон додека не земат некој. Мислам дека кога во моментот ќе биде се договорено со новиот, тогаш и Гибсон правац Сандерленд или пак Блекбурн по ново :)
--- надополнето: Aug 20, 2011 12:00 AM ---

Многу далеку ме однесе бе :pos:
Па не, не мислев конкретно на Гибсон, туку општо на сите нејаснотии, едноставно сакам мирно да си глеам (дур не сум почнал да учам :D)

Па не, не мислев конкретно на Гибсон, туку општо на сите нејаснотии, едноставно сакам мирно да си глеам (дур не сум почнал да учам :D)

Сака управава да си игра со нас. :) Исто ко со играчиве, додека не дојде 89та минута не играат, така и управава чека 31 август, не е интересно иначе :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom