Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А ти мислиш дека Снајдер беше поквалитетен играч од Андерсон кога беше на негова возраст. И, според мене Јунајтед загуби од Барса бидејќи немавме разбивач од класата на Кин и Макелеле, а не заради плејмејкер. Јас сум поборник на тезата дека за секоја техника постои тактика, па така ние треба да ја надмудриме Барса, а не да ја надиграме. Кога би се прашувал јас, би купил разбивач, пошто офанзивни фудбалери имаме и во младиот состав. Според мене Снајдер само би му зафатил позиција за долго на некој талентиран младинец. Така, ако Фергусон е задоволен со ова што го има на располагање (а не гледам зошто не би бил), незнам зошто ние како фанови не сме.
Мислам дека Снајдер беше подобар(речиси во секој поглед) од Андерсон на 23 години разбивач на игра веќе имаме Флечер кој е еден од најдобрите играчи на таа позиција во Европа само нека се оправе од тој проклет вирус и нека си ја врати старата форма

Мислам дека Снајдер беше подобар(речиси во секој поглед) од Андерсон на 23 години разбивач на игра веќе имаме Флечер кој е еден од најдобрите играчи на таа позиција во Европа само нека се оправе од тој проклет вирус и нека си ја врати старата форма

Пак youtube :tapp:. Јас овде невидов ништо сем голови, итоа во Холандска лига. Гледај клипче од Андерсон во Порто и тогаш ќе мислиш дека е појак и од Меси. Снајдер на 23 години беше играч без грам зрелост и ги трошеше 90% од нападите со безвезни шутеви (побарај и такво клипче на youtube, можда ќе најдеш). Флечер не е разбивач, Флечер е играч од среден ред со одлична кондиција и добра снага, но игра и офанзивно. Очигледно не си ги гледал ни Кин, ни Макелеле, а ни Виера во најдобри години па да знаеш на што мислам кога викам разбивач.

Гледам го испративте одма Бербатов од тимов, зошто промашувал вчера. Сакам уште еднаш да ве потсетам што тоа правеше Бербатов лани кога господин господин Руни поминуваше низ втор пубертет во тимов и како тоа се крстевте во мрзливиот Бугар:

Да промашуваше Руни ќе викавте ајде ништо не е, следниот меч подобро, како што беше случајот од септември до декември лани, нели? А Бербатов еден меч да не му е денот веднаш на трансфер листа го ставате. Сфатете веќе еднаш, не е само до головите, потребен му е Бербатов на тимов и за на средината од теренот. Бербатов е КЛАСА фудбалер, оставете ги менаџер стручњациве тука што судат фудбалери по дадени голови, малку напаѓачи можат одредени работи кои ги можат тој. Сетете се какви голови има постигнувано или изгледајте го клипов, има доста такви. А со парите што би ги добиле од негов трансфер не гледам фудбалер кој ги можел да го замени. Поточно, таква контрола на топката и баланс не ми текнува во моментов кај кого имам видено. Тројца околу него може да ги врти досабајле и притоа да ослободи простор за другиот напаѓач или било кој, не зезајте.

watermarked-3548618.jpg

watermarked-3548621.jpg

watermarked-119675441.jpg

watermarked-119675436.jpg

watermarked-3548632.jpg

watermarked-3548634.jpg

watermarked-119675671.jpg

watermarked-119675690.jpg

watermarked-119675691.jpg

watermarked-3548637.jpg

watermarked-119675832.jpg

watermarked-119675449.jpg

watermarked-119675671.jpg

--- надополнето: Jul 24, 2011 1:19 PM ---
Joe van der Sar U13 GK to stay with #mufc despite Dad's retirement. He will play with United’s U13s v Ajax U13s on VDS testimonial day.

Бербатов мора да остане му треба на тимот играч како него според мене најдобра техника има бугаринот во ПЛ плус лани најак стрелец беше кај нас сега бавен е ама тоа му е стилот

Џену капа доле за постот околу Берба..и знам колку е тешко да се објасни дека берба е класа ..повеќето од фановите сакаат дриблер да вози пола одбрана и да има спринт како Болт и да дава голови на секој натпревар, скоро секој ден се расправам со хејтери ..околу тоа колку тапа бил Митко и дека Флеч немал појма.
И голем песимизам има за Де Геа немал мускулатура ово оно..па ни Харт не е којзнае шо мускулест ама си брани и тоа доста солидно..зошто не би бранел и Де Геа , кога има страшен рефлекс а и не е без искуство ..има и тоа доста добро за негова возраст , нека има у глава да не излезе како Бартез и ке стане незаменлив.
За засилувања у средина ..би сакал да им се даде шанса на младите искомбинирано со искуство..

Џену капа доле за постот околу Берба..и знам колку е тешко да се објасни дека берба е класа ..повеќето од фановите сакаат дриблер да вози пола одбрана и да има спринт како Болт и да дава голови на секој натпревар, скоро секој ден се расправам со хејтери ..околу тоа колку тапа бил Митко и дека Флеч немал појма.
И голем песимизам има за Де Геа немал мускулатура ово оно..па ни Харт не е којзнае шо мускулест ама си брани и тоа доста солидно..зошто не би бранел и Де Геа , кога има страшен рефлекс а и не е без искуство ..има и тоа доста добро за негова возраст , нека има у глава да не излезе како Бартез и ке стане незаменлив.
За засилувања у средина ..би сакал да им се даде шанса на младите искомбинирано со искуство..

Како викаат старите, мора да имаш жртвено јагне, scapegoat, нешто што ќе можеш да обвиниш кога сите ќе кикснат. А и тие што мислат дека Флеч не го бива подобро нека изгасат лајвскор или јутјуб и нека упатал стрим, ТВ, има и замунда и пајрејт беј и торентлич, нека симнат некој торент нека изгледаат меч на Флеч од прошлата сезона поготово па до пред да се разболи.

Де Геа е лепотан, само нека си ја избричи пубертетската брада и пубертетските мустаќи <3

Како викаат старите, мора да имаш жртвено јагне, scapegoat, нешто што ќе можеш да обвиниш кога сите ќе кикснат. А и тие што мислат дека Флеч не го бива подобро нека изгасат лајвскор или јутјуб и нека упатал стрим, ТВ, има и замунда и пајрејт беј и торентлич, нека симнат некој торент нека изгледаат меч на Флеч од прошлата сезона поготово па до пред да се разболи.
Флечер и Берба се многу добри играчи ај да рече некој дека Керик и Гибсон не ги бива се согласувам :)

Можда САФ стварно гледа голем напредок кај Клеверли и Андерсон, па затоа и не планира да купува веќе во овој рок, или пак повторно се зафркава со новинарите. Некаде прочитав дека за ЕСПН изјавил дека моментално не сме заинтересирни за никој, а не дека нема да купиме никој, а пред 2-3 дена изјавуваше друго, така да се е можно. За Флечер сум голем скептик, од март наваму само неколку меча има изиграно и се плашам дека не е на добро ова што се случува. За Гибсон неам прочитано некоја шпекулација во последно врееме и можно е да остане, ама сепак малку е тој избор за успех во ЛШ. Moже и Џонс да игра во средина, многу комбинации се во игра, останува да видиме Ферги што измислил.

За Чичарито: Don't even mention Hernandez and Real in the same sentence unless the words "scored twice against" are sandwiched between them. :icon_mrgr:

Песимизам? Ако беше купен за да бидеме песимисти за него исик да е. У него е надежта и оптимизмо оти ќе стане замена за ВДС, ама тва не значе оти ќе биде оште сега. И никој нее кажал оти нема мускулатура, туку оти е слабичок. Как лагаш ти да го гледаш у дуел со Тери у 16те метра при корнере на пример? Со рефлекс? Харт за него е Рамбо. И шо има искуство? 20години е, искуство... треба ли да донесеме некој од улица шо нее застанал на гол за да кажеме „нема искуство“... ми фала Богу, голман е Де Геа, ама незнам какво искуство чекаш на тие години. Иднинтта е у него, ама ќе прааме маабет кој ќе се наметне у теко на подготовките и у теко на сезоонта.

Де Геа е лепотан, само нека си ја избричи пубертетската брада и пубертетските мустаќи <3

Си го утнал подфорумот, темата за стилисти барај ја у Мода и убавина.

Песимизам? Ако беше купен за да бидеме песимисти за него исик да е. У него е надежта и оптимизмо оти ќе стане замена за ВДС, ама тва не значе оти ќе биде оште сега. И никој нее кажал оти нема мускулатура, туку оти е слабичок. Как лагаш ти да го гледаш у дуел со Тери у 16те метра при корнере на пример? Со рефлекс? Харт за него е Рамбо. И шо има искуство? 20години е, искуство... треба ли да донесеме некој од улица шо нее застанал на гол за да кажеме „нема искуство“... ми фала Богу, голман е Де Геа, ама незнам какво искуство чекаш на тие години. Иднинтта е у него, ама ќе прааме маабет кој ќе се наметне у теко на подготовките и у теко на сезоонта.
Види генерале , јас не сум песимист за Де Геа , туку така општ заклучок од некои коментари и шо мислат за него..а за искуство ..има и тоа најмногу од сите голмани шо ги имаме моментално , иако е 20 год.Има играно у европа , бранеше за еден од подобрите клубови у Шпанија ..(на такво искуство мислев на на години)
Линдегард на пример шо искуство има ?
А за тоа како ке се справи со Самба ..Тери..и другите бикови ..ке видиме сепак играта со глава на наштите дефанзивци е ...класа над сите , и да за тоа шо е слабичок ..теретана ...финтнес тренери и шо ти знам јас друго ..па ке си дојде на место..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom