Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

We've got a big squad now and we're going to need it, I think. It's a young squad too. We've got Chicharito to join us on tour, Darron Gibson's back home....

:place::tapp:

Значи ЛШ нема да освоиме :tapp:

Нема, оди навивај за Реал или за Сити, тие купуваат по 50-100 нови играчи секоја сезона па освојуваат ЛШ редовно.

Значи ЛШ нема да освоиме :tapp:

А па со Снајдер повреден 5 месеца од 9 и тоа во италијанска лига, замисли во Англија, сигурно ќе освоиме. А со Банега, уф, да не зборам, квадриплот на маса ќе не чека.
--- надополнето: Jul 24, 2011 11:57 AM ---
Да е до мене нека го уфрли Морисон во жежок оган уште одма, нема грам мозок а талент е полн, таквите успеваат.

Нема, оди навивај за Реал или за Сити, тие купуваат по 50-100 нови играчи секоја сезона па освојуваат ЛШ редовно.
Мислиш ли дека со Андерсон и Карик на средината ќе ги победиме Реал и Барса во ЛШ ако се паднеме Снајдер можеби се повредува ама кога е на терен е зверотина

Руни 40+ следна сезона!

Точно. Мислам оти таа сезона никој неможе да му га земе златната копачка, па дури ни Чичарито! Здрааве само. :)
И таман сакаах да кажам оти најслаби сме тука у срцето, дека живееше Сколс и дека наместо тие 3 засилувања требаше там едно да донесеме, как Насри или Модрич, Ферги вика нема пазар. :) Ако, аll eyes on Cleverley :)

Госе, сигурно си бил мал или не си бил роден кога во Манчестер се случувала транзиција-смена на генерации и сл.., епа јбг....на сите убави нешта им доаѓа крај, но не за долго ;)

GLORY!!!

Мислиш ли дека со Андерсон и Карик на средината ќе ги победиме Реал и Барса во ЛШ ако се паднеме Снајдер можеби се повредува ама кога е на терен е зверотина

А ти мислиш дека Снајдер беше поквалитетен играч од Андерсон кога беше на негова возраст. И, според мене Јунајтед загуби од Барса бидејќи немавме разбивач од класата на Кин и Макелеле, а не заради плејмејкер. Јас сум поборник на тезата дека за секоја техника постои тактика, па така ние треба да ја надмудриме Барса, а не да ја надиграме. Кога би се прашувал јас, би купил разбивач, пошто офанзивни фудбалери имаме и во младиот состав. Според мене Снајдер само би му зафатил позиција за долго на некој талентиран младинец. Така, ако Фергусон е задоволен со ова што го има на располагање (а не гледам зошто не би бил), незнам зошто ние како фанови не сме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom