Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Честитки момци и Џену, заслужена титула. И у ЛШ да ги тепате актерите & судиите.

Premier League winning medals: Michael Owen 1-0 Steven Gerrard, Jamie Carragher, Rafa Benitez, Liverpool FC. Oh, and ickle Man city as well.

Против Арсенал Овен се квалификуваше за премиерлигашки медал, лет д гејмс бегин :pos:

Презадоволен сум од клубов.
Горд сум на на сите што го сочинуваат.
Парк денес беше на специјални дроги изгледа само за да му докаже на тој што го критикуваше пред утакмицат:pos2:
И повторно оштетени бевме од страна на судиите но коа ќе се реши нешто мора да се оствари нема што да ги спречи.
Честито титула,останете горди на клубот што и да се случи следните години.И среќен сум што сум стигнал да ги гледам Сир Гигс,Сир Ферги и компанија.Поздрав и се надевам дека и Барса ќе ги извадиме од филмот во кој што се влезени.
Честито титула уште еднаш.

Братот на Фергусон на мечот Барса-Еспањол.

If United don't concede against Blackpool on 22 May, #mufc will have gone a whole league season without conceding a first-half goal at home.

Can Fergie be knighted twice? :pipi: Ова ќе биде 36ти голем трофеј за Сер Алекс, настрана големите подвизи што ги има направено со неговите екс клубови и постигнати успеси како играч.

Chicharito prayed before the match for God to give him a gift. Then, God sent him David Luiz :pos:

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...91/Manchester-United-2-Chelsea-1-in-pics.html имате тука уште слики, запазете ја првава

NEWSFLASH: Ashley Cole is currently at a Manchester police station, accusing Antonio Valencia of raping him for 90 minutes

хахахахахаха

Our history, Our traditions, Our belief, Our courage, Our desire, Our hunger, Our glory....After winning 18 league Titles, we BELIEVE for the 19th !!

Can Fergie be knighted twice? :pipi: Ова ќе биде 36ти голем трофеј за Сер Алекс, настрана големите подвизи што ги има направено со неговите екс клубови и постигнати успеси како играч.

Chicharito prayed before the match for God to give him a gift. Then, God sent him David Luiz :pos:

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...91/Manchester-United-2-Chelsea-1-in-pics.html имате тука уште слики, запазете ја првава

fernandotorres11890445i.jpg

Торескиња !!!

NEWSFLASH: Ashley Cole is currently at a Manchester police station, accusing Antonio Valencia of raping him for 90 minutes

хахахахахаха

А тек реакцијата на Луиз, после голот на Чича - "It wasn't me, it wasn't me, it wasn't me" - на повторената снимка трипати го кажа ова према клупата :pos2:

А тек реакцијата на Луиз, после голот на Чича - "It wasn't me, it wasn't me, it wasn't me" - на повторената снимка трипати го кажа ова према клупата :pos2:

Леле да, ОМГ, тоа да им го кажеш на Видиќ и на Рио :ija:... Сигурно не бев јас што му ја пуштив на Чичарито.

Инаку еве ги гнидиве, ама ако, само нека го провоцираат Ферги :pos2:

294276938.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom