Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ги обожавам, муа !!! ;)

Кога ќе се потсетам, оваа ми е мислам најслатка титула во последниве 10 г. во ПЛ ..

Alex Ferguson on Ryan Giggs: "He is absolutely marvellous. We've said it b4, we keep saying it and hopefully we will say it next season."

Ancelotti on Man United: "It is not a disappointment because when one team plays better than you, you have to accept it.

Since January, Vidic has scored more goals than Torres. What a stat.

Owen 1-0 Gerrard, Giggs 12-0 Carragher, Fergie 12-10 Dalglish, United 19-18 You Cunts.

111nt37.jpg

Ферги пред навивачите на Стретфорд Енд :cuc:

Леле да, ОМГ, тоа да им го кажеш на Видиќ и на Рио :ija:... Сигурно не бев јас што му ја пуштив на Чичарито.

Инаку еве ги гнидиве, ама ако, само нека го провоцираат Ферги :pos2:

294276938.png

После две-три сезони нивниот постер ќе биде "We have UEFA cup champions title and you'll never get that 'cause it doesn't exist anymore" :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

P.S. Не се рачуна УЕФА куп на победници на купови, кој веќе го имаме :smir:

Ќути, не знам како имаат лице за вакви транспаренти кога веќе еднаш си се закопаа сами :) Инаку да дојдеш против Блекпул кога ќе е славењето, обавезно, фанови не се делат според возраст :smir:

alex_ferguson2_1890452i.jpg

НАЈГОЛЕМИОТ ТРЕНЕР НА СИТЕ ВРЕМИЊА !!!

Ај некое 15 минутно хајлајтсче ако може.. :pipi:

Лол, пазете го стариот :

"We do it all the time, take it to the wire and give the poor souls in that stand heart-attacks and have them sitting on the edge of their seats, biting their nails - and I was one of them!"
- Sir Alex Ferguson

П.С. Може некој да постира банерче "BEL19VE" ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom