Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ја најдов сликава...само да ја постирам реков...

scaled.php

внатре е во шеснаесет метри ,или не? шо велите???

Со оглед на гостинскиот терен кој нас и не ни е битен сум презадоволен и се чувствувам исполнет....Покажаа дечкиве а и САФ дека сме доста силен тим и дека не смее никој да не избрише од борбата за титула....Се надевам дека Рафаел брзо ке се врати и нека ни е честито победата...Очекувам на Олд Трафорд поубедлива победа.....

Победивме конечно :D

Севкупно резултатот е во наша полза, реванш на наш терен со големи шанси за да се иде во полуфинале ... но во никој случај не смее да има опуштање ни потценување на противникот.
Денес освен Евра малце што разочара, сите други беа на висина на задачата. 1-0 со контроверзна ситуација за пенал, и кукање по судијата , сме биле и ние во таква ситуација (гол од офсајд), но на крај се памти само резултатот ... се друго е минато ... been there done that !!!

Честито победа ѓаволи и со малце среќа ете не во полуфинале ...

Glory Glory Manchester United :)

Кој звер Валенсија!!! Најдобар бек на светов! :) Евра звер .... Нани .... Керик солиден .... Руни бравооо
Ако ги издвојуваш најдобрите мора посебно место да му се одвои и на Ван Дер Сар! А незнам зошто евра не ми остави впечаток се утепа од паѓање!

SAF on Rooney: "Marvellous. His workrate was tremendous. He got a lot of abuse tonight, a lot of late tackles. But he got on with it."

Жал ми е само за Рафаел, само што се врати од повредата пак се повреди.

215109_123586937716098_103428219731970_180279_4728746_n.jpg

Get Well Soon Rafael..♥'

Man Utd have now equalled Arsenal's (05-06) record of five successive away clean sheets in a single European Cup campaign. Stout

Ја најдов сликава...само да ја постирам реков...

scaled.php

внатре е во шеснаесет метри ,или не? шо велите???
Да беше Аткисон ова ќе беше пенал свирено уште пред да има контакт ама не беше!

Победивме конечно :D

Севкупно резултатот е во наша полза, реванш на наш терен со големи шанси за да се иде во полуфинале ... но во никој случај не смее да има опуштање ни потценување на противникот.
Денес освен Евра малце што разочара, сите други беа на висина на задачата. 1-0 со контроверзна ситуација за пенал, и кукање по судијата , сме биле и ние во таква ситуација (гол од офсајд), но на крај се памти само резултатот ... се друго е минато ... been there done that !!!

Честито победа ѓаволи и со малце среќа ете не во полуфинале ...

Glory Glory Manchester United :)

Не би рекол дека разочара Евра,токму напротив-спаси сигурен гол (ја извади топката од гол линијата) :)

Честито победа, убаво изиграно од ваша страна. Се гледаме на Олд Трафорд.

Не бе...шо е до мене...баш сакав да биде чист пенал и да не им го судат...нека патат и тие малце од судиски грешки... !!!

Туку.. за конкретнава ситуација: И јас мислев дека е пенал, се додека не ја видов сликава !

челзи....кој к*р се тие челзи ?

АААААААААААААААААААААААААААААААААААА LOVE YOU MANCHESTER UNITED!!

Така им треба на педерите од Лондон, им го нема Еткинсон, одма паднаа на газ. Сега да си ја завршиме работата и дома, да дадеме први гол, после мислат како ќе дадат 2.

GLORY GLORY !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom