Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што музика имало?
Главобоља од дима а нигде аспирина
Автоматски споено мислење:

Ако игра вака боље кај ривалите да оди. :D

Ваљда турбе фолк. :D
Андерсон и Вортон и топ сме, Угарте клоцата

Андерсон и Вортон и топ сме, Угарте клоцата
Че нема место за Мејно у тој случај. :D

Браво за Мегваер, одличен натпревар заслужено си ја доби MOTM.

Последно уредено:
Kaj ste vaka , ve nema nesto da laete za sostavot, trenerot, za deka nemal back to back, deka samo so timovi so otpagaat tepal, deka sistemot ne rabotel itn itn itn :D Kolku slatka pobeda ne znam koj e MOTM iskreno site igraa predobro osven dalot, duri i shaw imase dobra utakmica. Od tuka samo nagore ideme UTFR he'll bring the glory daysss againnn :ojeaa:

Нема ништо послатко од победа на енфилд! Некако бев смирен, уверен во позитивен резултат, не е ни ливерпул сјаен сезонава.
Сепак на крај ова ќе биде едно краткотрајно задоволство ако од следната продолжат по старо, сега е шансата за братот кој чека 5 победи да се истрижа! :icon_lol:
Посебно сум задоволен од новите засилувања. Шешко е страшен потенцијал, има се за да успее. Ламенс позитивно изненадува, конечно имаме голман! Мбуемо и Куња голем апгрејд на тоа што имавме претходно.

Не ми се јасни критиките за составот, тие се играчите мање више, тоа што отиде со Шешко на клупа ми е апсолутно прифатливо, но ете отиде и со поофанзивна десна страна со Амад што се испостави добитна комбинација. На Далот сместа би му покажал излезна врата, вакво теле еднаш се раѓа. Уствари 2 пати. Неговата црна верзија Доргу е на мање више исто ниво во глупавост.
Реално тренерот досега покажа многу слабости но и ростерот е кој од кој.
Нападот ќе се раздава голови а и одбраната со Ламенс (а се надевам и Лисандро ќе се врати наскоро да не припари Лукшо во прв состав) добива некоја стабилност но средината заедно со бековите е тешка катастрофа. Доколку добие подршка тренерот (а ќе добие според последните коментари на Ретклиф) тие 4 позиции треба да бидат засилени, се надевам уште во јануари со 1-2 играчи.

Нема ништо послатко од победа на енфилд! Некако бев смирен, уверен во позитивен резултат, не е ни ливерпул сјаен сезонава.
Сепак на крај ова ќе биде едно краткотрајно задоволство ако од следната продолжат по старо, сега е шансата за братот кој чека 5 победи да се истрижа! :icon_lol:
Посебно сум задоволен од новите засилувања. Шешко е страшен потенцијал, има се за да успее. Ламенс позитивно изненадува, конечно имаме голман! Мбуемо и Куња голем апгрејд на тоа што имавме претходно.

Не ми се јасни критиките за составот, тие се играчите мање више, тоа што отиде со Шешко на клупа ми е апсолутно прифатливо, но ете отиде и со поофанзивна десна страна со Амад што се испостави добитна комбинација. На Далот сместа би му покажал излезна врата, вакво теле еднаш се раѓа. Уствари 2 пати. Неговата црна верзија Доргу е на мање више исто ниво во глупавост.
Реално тренерот досега покажа многу слабости но и ростерот е кој од кој.
Нападот ќе се раздава голови а и одбраната со Ламенс а се надевам и Лисандро ќе се врати наскоро да припари Лукшо во прв состав добива некоја стабилност но средината заедно со бековите е тешка катастрофа. Доколку добие подршка тренерот (а ќе добие според последните коментари на Ретклиф) тие 4 позиции треба да бидат засилени, се надевам уште во јануари со 1-2 играчи.
Ако правиме трансфер у јануари најверојатно позајмица ќе биде, тешко дека ќе измкнат пари за некој јак трансфер.

Конечно одигравме добра утакмица од почеток до крај. Не се сеќаваж кога последен пат сме победиле во ПЛ на Енфилд. Имавме и доста среќа во некои моменти, ама со борбеноста што ја покажаа, среќата дефинитивно беше и заслужена. Голманчево, иако младо и неискусно сеуште, е дслеку постабилно од другиве што ги имавме.

ЈБГ, не ја гледав утакмицата ама победа на Енфилд против Пул секогаш е преслатко. Утре здравје ке си ја симнам и на раат ке си ја гледам . Нејсе послатка победа од оваа нема , без разлика дали имаме победи против Арсенал или Сити, оваа е нешто посебно . Ајде се надевам дека ке нижаат победи и во наредните утакмици со Брајтон и Форест ( мислам оти беше) и да фатиме некој моментум на победи ..

Балеба пропадна, одвај минутажа добива.

Па да ги растуревме со петарда или повеќе ќе значеше, вака ја гледам само како 3 поени кои претходно не ми беа у калкулација.

Балеба всушност искина против Њукасл последната, ја гледав.

Туку, неврзано со Балеба, до каде сме со испаѓањето во Чемпионшип?

Туку, неврзано со Балеба, до каде сме со испаѓањето во Чемпионшип?
ЈБГ, вчера скршнавме от тој пат на вистината! Фалеше Бруно да го доигра до крај, јали Хари да го замениеше пред вториот гол, може и немаше да се случи тоа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom