Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ocigledno poveketo sme tuka generaciski blisku i sme rastele so Ferguson, pa drug mentalitet ili kurobolie ni e tesko da prifatime. Se nadevam deka ke go prodadat vo juni i ke si gazi vo PSG ili mozda vo Marsej so Mejson pepel ke pravat.
Od mene ima amin i blagoslov samo da ne go gledam poveke vo Mancester.
Ostanuva menadzerot i bordot da izigraat razumno.
Некогаш си мислам дека заради ова и ми е тешко да прифатам кога некој половично се труди. Од never die attitude, дојдовме да ги фалиме кога ке почнат да се трудат и малку од малку да играат, наместо ова да е стандардот.

Рашфорф имал 27 години а уште чекате да биде играч од него :pos:

Толку е постот, секој втор збор у фан клубов е Рашфорд, па си викам ај 23-4 години има може ќе го биде а типот полека треба да се спрема за пензија за некоја сезона :icon_lol:
Во најдобрите години е за еден спортист. Да има грам мозок сега може да испорача 5-6 врвни сезони во Јунајтед и да си зацементира статус на клупска легенда, ама изгледа дечкото сака да си џогира и да заврши во Арабија за 1-2 години.

Во најдобрите години е за еден спортист. Да има грам мозок сега може да испорача 5-6 врвни сезони во Јунајтед и да си зацементира статус на клупска легенда, ама изгледа дечкото сака да си џогира и да заврши во Арабија за 1-2 години.
Се гледа дека не го пратиш Јунајтед и поима немаш од фудбал. Не е дека он не сака, тренерот му давал такви наредби.:pos:

Попрво второто ќе се случи одколку првото,полесно е, з апрвото не е само одлука да донесе,треба да се работи,за да ја пробие таа бариера од просечен треба да му се погоди и да нема повреди што е многу тешко за да дојде до повисоко ниво и таму да се задржи. Затоа мислам дека најдоброто од Рашфорд е веќе видено, тој треба да даде напор и ова ниво да го задржи,за поарно константно ниво нема да видиме.

Сега кога ке ви дојде Хелс Гардиан...
Ќе ни каже дека го мразиме Раши и дека тераме агенда против него.Еве дури и другиве фанови од други клубови исто почнаа да го мразат и да тераат агенда.

Не е хејт ама да престане веќе со Рашфорд, ќе ни треба со здрав разум за следните лоши ситуации.
Имам теорија дека е Костич и не трола сите. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom