Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ни фали играч кој ке може да диктира темпо на игра кога ке поведеме, некој кој ке игра со Матиќ. Погба тоа не е, ниту знае да наметне пас игра, ниту пак има чувство да осети како ке се движи утакмицата. Огромна разлика донесе внесувањето на Матиќ во игра.

Пак ке си кукам за квалитетна клупа, ако сакаме висок пласман наредната сезона.

Наредна Лестер губи, ние тепаме. Последно коло не тепа Лестер и стандард не влегуваме во ЛШ ради гол разлика. Исто како што беше пред некоја сезона со Сити.
Инаку Лестер во последните 20 години не има победено само 1. Таа со Ван Гал 5-3. Идеално коло тоа повторно да го учини.
Ако дојде таа утакмица Лестер да мора да тепа, на коњ сме, ќе ги онадиме! Ако им одговара и нерешено, тогаш прашање е како ќе заврши! Они се контраши исто, ако вршат притисок го обрале бостанот!

Ни фали играч кој ке може да диктира темпо на игра кога ке поведеме, некој кој ке игра со Матиќ. Погба тоа не е, ниту знае да наметне пас игра, ниту пак има чувство да осети како ке се движи утакмицата. Огромна разлика донесе внесувањето на Матиќ во игра.

Aлкантара?

Гледаш дека иста утакмица сме гледале :D Ја на момент помислив дека сум утнал со даљинското и сум пуштил некоја снимана од порано:D

Ако е Санчо приоритет за летен трансфер период, со чистење на ѓубрето ваљда ке собереме пари за уште некој везен и одбранбен, Лингард, Џонс и Туанзебе може да се искористат во некоја трампа

После победа сите ќе земат ќе објават нешто на инстаграм, па дури и мртвиот Лингард денеска :pos: а после кис ги нема ни живи ни мртви. Една од работите што ме нервира

После победа сите ќе земат ќе објават нешто на инстаграм, па дури и мртвиот Лингард денеска :pos: а после кис ги нема ни живи ни мртви. Една од работите што ме нервира

Toa e ваљда од PR делот од клубот, не верувам дека намерно прават така. Мислам дека на многу фудбалери им е дел од image rights пакетот. Матиќ и немаше IG кога дојде у Јунајтед, одма го средија.

Како се снајде ТФМ денес? Скот по тоа што ве читам и не изиграл на ниво ... Рашфорд и Марсијал личат здивени и опасни, многу ми прави кејф тоа.

Со оглед на тоа дека последна утакмица за Јунајтед му била 2017-ма, солиден беше. Ја нема соработката со Рашфорд како Шо, ама надокнадува со брзина. Среќа не му го ставија Заха на таа страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom