Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дармиан и Ерера ни се најслаби.мора Жозе да менува.

Валенсија е играчиште, како коњ е и напред и назад. Можеби требаше Мурињо да го остави ТФМ или да пазари десен бек, па да проба и со Валенсија на крило. Левава страна со Дармиан кога е бек е тотално отсечена, затоа и Рашфорд повеќе влегува како втор напаѓач. Eдвај чекам да се врати Шо да видиме во што форма ќе биде.

Бејли откако се пожали на повреда некако ко изгубен ми делуваше, впрочем и тој закасни со офсајдот, а и играчот му побегна за голот. Среќа што одма вративме со гол, иначе како што се бранат тешко дека ќе вртевме. Ерера ќе направи 2 добри потези, ама ќе врати со 3 лоши. Јас би го ставил Марсиал лево и Рашфорд како втор напаѓач ако не постигнеме гол на почетоков.

Одлично го имаат анализирано Стоук, и каде се слаби, но фали завршен пас. Многу лошо се координираат Камерон и Зума, зјае празно кај нив.
Џабе бе брат,да го имавме Модриќ ќе значеше нешто ова,вака не.
Играчи што треба да го дадат тој пас се Мики и Мата,а каде играат тие?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

ЗНАЧИ,МИКИ МЕСТО ЕРЕРА,ДЕСНО РАШ ЛЕВО ТОНИ.
ТОЛКУ ЛИ Е ОВА ТЕШКО?
Озбилно се нервирам,ќе умрам на 40 години ради овие гомнарии.

Јас не можам никако да умрам на 40 години.

:icon_lol:

Дармијан многу слабо игра и напред и назад, во второ да се уфрли Мата или Марсијал место Ерера зошто не ни треба реално екстра играч во средината.

Istoto go zboram, ne vikaj :icon_lol:
Во цела паника,не го видов делот за Дармијан,на тој кога ќе ми текне косава ми белее.Толку јузлес лев бек немам видено,едино Мите Цикарски може е послаб.

И да, што вика Ставро, многу тешко ја носат топката до Погба, мора повеќе да игра со топка.

Играме без лев бек. Тони пробива, а Дармиан иде обавезно со пас наназад.

Стоук се далеку пофокусирани на бранење на страната каде што играат Тони и Мики.

Ке биде тврдо у второ.

Мурињо сакаше сценарио во кое тимов ке има негатива, па еве им шанса.

Мене ме нервираат комбинациите при корнер од десната страна. На толку грамади во 16тникот тие пробуваат некој глупости.
Баш тоа сакав да го пишам.Зошто комбинираат ,нема потреба од тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom