- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 4
niso cudno i da go odmori rooney posle ova.. sam e kriv.. ama to e to jbg.. welbeck chicarito 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Штета? Ни најмалку. Треба да сфатат оние лајната од ФА дека Јунајтед е најдобриот расадник за млади англиски играчи и дека без нив Англиската репрезентација ќе стои рамо до рамо само со Француската ... на дното на групите. И конечно да почнат да ги штитат истите тие млади играчи, а не за секое нивно прднување да казнуваат и оговараат по сите можни медиуми.... Штета за Руни што нема да може да игра на 3те натпревари во групите...

бтв да не знаете како стојат работите на гигс со брат му?R.I.P!Jack Marshall, a 6 yr old Man Utd fan, who was suffering from terminal cancer/brain tumor, passed away today...
![]()
RIP
niso cudno i da go odmori rooney posle ova.. sam e kriv.. ama to e to jbg.. welbeck chicarito![]()
Да го одмара Руни против Ливерпул ? Дај не зафркавај.
дај бе брат не прај киксови , жити тебе !problemot e to so rooney igra na emocii.. a momentalno bi trebalo da e besen.. niso cudno da napraj nekoja glupost ako igra protiv pool
Ко од вчера да е онаков Руни па да се чудите што направил.problemot e to so rooney igra na emocii.. a momentalno bi trebalo da e besen.. niso cudno da napraj nekoja glupost ako igra protiv pool
Ко од вчера да е онаков Руни па да се чудите што направил.
Штета? Ни најмалку. Треба да сфатат оние лајната од ФА дека Јунајтед е најдобриот расадник за млади англиски играчи и дека без нив Англиската репрезентација ќе стои рамо до рамо само со Француската ... на дното на групите. И конечно да почнат да ги штитат истите тие млади играчи, а не за секое нивно прднување да казнуваат и оговараат по сите можни медиуми.![]()
Jack Marshall, a 6 yr old Man Utd fan, who was suffering from terminal cancer/brain tumor, passed away today...
![]()
RIP
(((((((( Нека почива во мир 
Само да знаеш, Руни не потекнува од младинската на Ман Утд...

Слаб е Руни реално да гледаме..покрај такви напаѓачи како Хески ,Дефо,Бент,КеролЛелее детенцевооо колку ми беше мило(((((((( Нека почива во мир
--- надополнето: Oct 13, 2011 6:51 PM ---
Знае, друга му беше поентата.
--- надополнето: Oct 13, 2011 6:55 PM ---
Руни 3 меча забрана? Е сеа ми се направи меракот. Чим не им чинеше Руни на Англичанине, ајде да видиме дуото Бент - Керол како ќе се снајде.