Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не сум во тек во последно време. Смолинг е повреден или одмара поради напорната ланска сезона?
Суспендиран е, доби црвен против Палас во финалето.

Забележувате дека освен Ибра и Бели, поставата и формацијата се исти ко оние на Ван Гал

Ама пристапот 100% ќе биди различен,овде сигурно нема да играат на 0-0 само да не примат гол ..тука ќе се оди на победа бидејќи Мурињо не е ретардос како Ван Гал

Мене ми се дoпaгa сoстaвoт, спoред пoстaвенoстa oчигледнo декa Мoу немa мнoгу дoвербa oд oдбрaнaтa, и верoјaтнo е декa ќе oди нa чистa пoбедa без примен гoл.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Поголем ретардос е ама ај тој муабет за друг пат нека биде. Белки не ги заборајвте автобусите. :D

Него денес (хоупфули) ќе биде прв цел натпревар што ќе го гледам откако Мурџо е менаџер. Баш ме занима што новости ќе има во играта.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ете го сменија ЛВГ и пак Фелаини е стартер, пак Шнајдерлин е на клупа, пак Блинд игра стопер.... Знам дека не се сите играчи сеуште спремни ама што е побогу со Шнајдерлин барем ??? :(
Чекај да се вратат Погба и Смолинг,дури тогаш ќе заличиме како што треба,недека и тој состав е лош ама пак со тие двајца составот ќе е како што треба.

Па со оглед дека е прво коло а и подготовките не беа којзнае што не би требало да не чуди составот. Веројатно овие 11 се најспремни физички и психички. А можеби и им дава последна шанса на некои играчи да покажат дали заслужуват да останат или да бидат продадени.
Мене Фелаини ми е трн во око на таа позиција бидејќи е пребавен и слаб е во 1 на 1. Другите ми се горе долу ок.

Ќе видиме како ќе се снајде Погба во 4-2-3-1 формацијава на Мурињо, истата што ја фураше Дешамп на ЕП.

Чуден и глуп минимализам, ко недовршено изгледа.
Не им упалила финтата.
Најдобра беше во годините 2003 - 2007-8..лани беше премала со голо око не се гледаше ова година сакале нешто друго но на ништо неличи.

Јас глава клавам дека моментално тројката Рашфорд - Мики - Депај може многу подобро да изигра од тројката Марсиал - Руни - Мата. Жив очај сме вака, без крила играме.

Бејли, ѕвер. (y)

Ќе добие ли жолт картон некој од овие Борнмут за дајвањено што го пружаат?

Ххахахахахах, како да го читаат форумот. Се јаде трици за Мата и дава гол хахаха :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom