Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Разбирам во УЕФА/ФИФА рамки суспензија да се пренесе (ради допинг, Суарез случај итн), али ова е нон-сенс. Фали уште жолтите/црвените од ЛШ, ЛЕ да се префрлат во лигите.
Абе мене ако ме прашуеш, суспензија од акумулирани жолти картони не треба да се пренесува ниту во новата сезона од истото натпреварување, не пак у друга држава. Арно ама...

На линков имаш околу 100 слики од тренингот денес, гледаш насмеани фаци на секоја слика... и после го гледаш ова

marouane-fellaini-of-manchester-united-looks-on-during-a-first-team-picture-id588660018

Абе некако Мики ми изгледа како осамен, одсечен од тимот, како никој да не сака да се дружи со него... Требаше да биде прв избор на десно крило а испаѓа дека е обратно според подготовкиве и Комјунити купов. Да не испадне Кагава 2. :confused:

Абе некако Мики ми изгледа како осамен, одсечен од тимот, како никој да не сака да се дружи со него... Требаше да биде прв избор на десно крило а испаѓа дека е обратно според подготовкиве и Комјунити купов. Да не испадне Кагава 2. :confused:
имаше на дејли мејл слики вчера дека бил на вечера со Погба и мајка му, вака ко што гледам со Аднан се дружеше дека се знаеа. Ќе треба ново другарче да најде.

It takes an интроверт to spot an интроверт :D

Ај oвие твитoвите пoстирaјте ги сo скриншoтoви oд тел, ништo не мoжеме дa видиме нa мoбилен, не знaм зoштo. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ај oвие твитoвите пoстирaјте ги сo скриншoтoви oд тел, ништo не мoжеме дa видиме нa мoбилен, не знaм зoштo. :)

Фросе пиша пред некое време дека Tapatalk-от не ги прикажува твитовите кои ги ставаме како медиа на форумов. Ако сакаш да ги видеш ќе мора да отвориш преку броусер или евентуелно преку некоја слична апликација како тапаталкот која нема да ти прави проблеми :)

Stisni na postot i odi open with browser,nema drug nacin :D

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Незнам како ви е убав тој Тапа-талкот. Самиот збор сам по себе кажува дека е тапа :D
Туку од browser со фан клубов во bookmarks нема боље. Исто ко од ПЦ да си.[DOUBLEPOST=1471048194][/DOUBLEPOST]Сент фром мај... :X

Пишете ако има фантази лига од фан клубов, да ве испеглам пак. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom