Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Според СКАЈ сме го информирале Раиола дека Погба не е на продажба и нема да промени клуб, е ај сеа вервај на некој извор... Се е ојдено упм за лајкој и кликања
Добро, не вика Огден дека се е готово, туку само дека Мурињо сака до 7 август се да е скоцкано. Ако не бива со Погба, ќе купи друг фудбалер, како и што кажа на прес-конференцијата. Не сака уште едно фијаско како лани со Челзи кога ги зеде оние Џилобоџи и тој од Ридинг на 31 август, тоа е тоа.

Добро, не вика Огден дека се е готово, туку само дека Мурињо сака до 7 август се да е скоцкано. Ако не бива со Погба, ќе купи друг фудбалер, како и што кажа на прес-конференцијата. Не сака уште едно фијаско како лани со Челзи кога ги зеде оние Џилобоџи и тој од Ридинг на 31 август, тоа е тоа.
Сваќам мене друг ми беше муабетот - дека сите апсолутно сите од овие новинариве како Ди Марцио и остали почнаја за лајкој и читаност да пишуваат стари вести па ги филоваат, да пишат свое мислење како информација едноставно нема на кој да се верва целосно упм, мене лично само Агрести ми е за вервање кога е Јуве во прашање :)

Сваќам мене друг ми беше муабетот - дека сите апсолутно сите од овие новинариве како Ди Марцио и остали почнаја за лајкој и читаност да пишуваат стари вести па ги филоваат, да пишат свое мислење како информација едноставно нема на кој да се верва целосно упм, мене лично само Агрести ми е за вервање кога е Јуве во прашање :)
Ди Марцио кај нас за Ибра и Мики до ден на прегледи погоди...али сепак како што пишав кај вас поради смешките со Видал од пред 2 години додека нема поконктетно нешто не треба залетување.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Тебе сум те приметил дека ако ти одговараат шпекулациите на Ди Марцио,ондак е релевантен.А ако не се у полза на јуве тогаш не чинел,за лајкови пишувал и тн и тн...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Тебе сум те приметил дека ако ти одговараат шпекулациите на Ди Марцио,ондак е релевантен.А ако не се у полза на јуве тогаш не чинел,за лајкови пишувал и тн и тн...

Пред 2 години кога беше сапуницата за Видал,во фан клубот на Јуве смирени беа,знаеа дека ке остане Видал кај нив,ама сегa им гори под нозе :)

А бе друже, лани и Јунајтед грос потроши околу 40м фунти, ама никој не ги брои така нели? Што е смешно според тебе.
За Ван Гал делумно ќе се согласам дека бил дно, за вторава сезона. За другото, не можам да се согласам зошто тој го изгради тимот и го поднови тимот. Едино што не ја засили стоперската позиција а смени една комплетна истрошена генерација оставена од Фергусон, која Мојс не беше способен ни да помисли да ја промени.
Шо мислиш дека е лош трансфер? o_O
За Рохо ај ќе се согласам многу пари беа - со се платата на Нани одеше и над 25м фунти, ама Дармиан за 12м фунти е лош трансфер? Мата беше на Мојс трансфер, Фалкао го позајми како што викаш, проба беше, не гледам некоја голема загуба или промашај таму..

Кога ги спомнуваш вака можам да ти направам паралела со Ливерпул за да видиш дека сумите на некои од овие играчи шо ги спомна се смешни со некои трансфери на Ливерпул ама ај да не заклучиш нешто погрешно. :)
Исправка друже 28 милиони фунти нето испадна

Реално гледано Крос е доктор за Погба, единствен плус на црново му е то што е животиња и физички ептен супериорен.

Реално гледано Крос е доктор за Погба, единствен плус на црново му е то што е животиња и физички ептен супериорен.
Крос е одличен фудбалер,има одличен завршен пас ама не е комплетен везњак,Погба е комплетен фудбалер.

Чудни работи приметвате вие интерашите, не знајш дека сите играчи шо играт во Јуве за мене се најаки? Истите кога ќе заминат се срање, шеклуациите кои ми одговараат чинат а кои не нечини Ди Марцио? Пуштете ги малце очите пред да лупетате живи мајка или ако ви кратка мемроијата барем не се бламирајте најсериозно.Не го емитирај Џонтра едноставно мал си.

[DOUBLEPOST=1467980820][/DOUBLEPOST]
Пред 2 години кога беше сапуницата за Видал,во фан клубот на Јуве смирени беа,знаеа дека ке остане Видал кај нив,ама сегa им гори под нозе :)
Да ти кажам пореално беше тогаш со оглед на ЛШ и остало него сега, ма да пак ќе речам за таја сума слободно :D

Чудни работи приметвате вие интерашите, не знајш дека сите играчи шо играт во Јуве за мене се најаки? Истите кога ќе заминат се срање, шеклуациите кои ми одговараат чинат а кои не нечини Ди Марцио? Пуштете ги малце очите пред да лупетате живи мајка или ако ви кратка мемроијата барем не се бламирајте најсериозно.Не го емитирај Џонтра едноставно мал си.

[DOUBLEPOST=1467980820][/DOUBLEPOST]
Да ти кажам пореално беше тогаш со оглед на ЛШ и остало него сега, ма да пак ќе речам за таја сума слободно :D
Абе не лупај,шо кој кур го мешаш Џонтра?И слеп ќе види дека како побудален си коа ќе се спомне играч на Јуве.
Башка до пред недела дена го величавте Ди Марцио како бил најрелевантен дека викаше Погба дека не си идел.Сеа почна да пишува обратно и ваков бил,таков бил...
Права дечурлана

Абе не лупај,шо кој кур го мешаш Џонтра?И слеп ќе види дека како побудален си коа ќе се спомне играч на Јуве.
Башка до пред недела дена го величавте Ди Марцио како бил најрелевантен дека викаше Погба дека не си идел.Сеа почна да пишува обратно и ваков бил,таков бил...
Права дечурлана

Абе ајде ти реков цитирај најди дотогаш не јади трици и вака и така очигледно за то те бива барем дај пробај промени впечаток.

И патем нигде не реков дека не е вистина ова за Погба што го пиши Ди Марцио али шо да ти прам така ти се гледа оти така сакаш да гледаш, реков дека во последно и тој зааебава последните 2 години, ама со деца маштејнца не се срка нит па се пие ракија :)

ама со деца маштејнца не се срка нит па се пие ракија :)
И на плажа не се иде,прво ќе се налапаат песок, после ќе ти го голтнат сапунот... :D

Извинте за офот.

И на плажа не се иде,прво ќе се налапаат песок, после ќе ти го голтнат сапунот... :D

Извинте за офот.
Ќе видам од вечер дали се смени нешто :D

Ај фајрон од клубов, чекам потврда за Погба, а не празни муабети.

Мал тизер, за недела - две ако се убрза работата, на manchesterismyheaven ќе имаме интервју со уште една од фаците кои ги линкаме тука секојдневно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom