Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Навивачки, не ми е јасен потегот со Златан.

Навивачки, не ми е јасен потегот со Златан.
Ако имаме можност да го довдеме Ибрахимивич како free agent не треба да ја пропуштиме таа шанса зошто и покрај годините сеуште е во топ 5 напаѓачи во светот.

Занимљиво. Ако дојде Златан, значи Марсијал сигурно ке игра лево крило. Депај?
Десно крило?

Опциите на Ибрахимович се: Милан , Америка , Кина и по некој забеган клуб од АПЛ кој има пари и не знае што со нив ! Ете у тоа друштво сме (y) .
Според мене во напад треба да се форсираат Рашфорд , Марсијал и по можност да се збагри Кејн. Поентата со Ибрахимович не ми е докрај јасна :cautious: . Ок , сеуште е во супер форма ама и влече голема плата . Да е можно догодина да се нападне шампионската круна и ЛШ ај некако ,вака да им продава курназлак на младиве ?

Мех, далеку од тоа, само не ја гледам поентата да му дадеш на играч 300к или 350к колку што ке бара Ибрахимовиќ, а не верувам дека ке игра секоја недела, со оглед на тоа дека џогира во поголемиот дел од утакмиците што ги гледав. Не верувам дека може секоја недела да се носи со темпото на ПЛ.

Носот ако сака да игра ќе биде уби боже,арно ама тешко дека ќе му се игра.Ако го потпишат јас уплаќам одма дека ќе биде првиот што ќе поцрвене во новата сезона.Не треба да трча за да клава голови, тоа е она што го држи уште во топ5 напаѓачи во свет

Опциите на Ибрахимович се: Милан , Америка , Кина и по некој забеган клуб од АПЛ кој има пари и не знае што со нив ! Ете у тоа друштво сме (y) .
Според мене во напад треба да се форсираат Рашфорд , Марсијал и по можност да се збагри Кејн. Поентата со Ибрахимович не ми е докрај јасна :cautious: . Ок , сеуште е во супер форма ама и влече голема плата . Да е можно догодина да се нападне шампионската круна и ЛШ ај некако ,вака да им продава курназлак на младиве ?
Таман некоја сезона ке изигра Ибрахимоич и потоа Рашфорд ке биде спремен,доколку дојде Кејн не гледам како Рашфорд би играл

Ваљда старата добра 4-4-2 за што ке мора да се купи класа мидфилдер кој ке игра покрај Шнајдерлин

Сеа ЛВГ ќе се расплачи зошто него прво не го консултирале за Мурињо, затоа што тој прво треба да се праша :D

Само Мурињо може инстант да не извади од гомнава.

Кога ќе кажете има голема плата/влече голема плата..не бива вие ќе ги плаќате.
Не се само парите како пари . Ама висината на неговата плата ке ја знаат и вреднуваат и тие што треба да трчаат за него . А тука веќе тоа игра улога !

Од новите дресови ќе си купам и Мурињо ќе пишува позади, е и тој ако ја усе*е не знам што ќе се прави :icon_lol:

Ибрахимовиќ не е тоа што беше, опаднат е, што е нормално 35 години има веќе. Точно дека се изнадава голови во ПСЖ но ПСЖ е подоминантен во прва лига во Франција него ли ние што би биле во чампионшип.
Сепак верувам дека може да пружи добра сезона и да постигне 20тина голови во лигата но ако и само ако се купи класа десно крило и креативец. Ибра не е Агуеро тип на шпиц кој ќе издрибла 3ца и ќе постигне гол а во овој Јунајтед шпицот добива премалку топки во 16тникот за да направи нешто. н
Друго битно е што ни фали карактер како Ибра во тимот. Минус е што веројатно ќе бара да игра на преку 90% од натпреварите а прашање е дали има газ за толку.
Тоа е тоа, со Рашфорд(да не се лажеме, одличен е но има фурни леб уште за јадење да го предводи нападот) како единствен шпиц во тимот(Марсијал/Руни повеќе се крило/десетка отколку шпицеви) и те како ни е потребен искусно голгетериште.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom