Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако имаме можност да го довдеме Ибрахимивич како free agent не треба да ја пропуштиме таа шанса зошто и покрај годините сеуште е во топ 5 напаѓачи во светот.Навивачки, не ми е јасен потегот со Златан.
Таман некоја сезона ке изигра Ибрахимоич и потоа Рашфорд ке биде спремен,доколку дојде Кејн не гледам како Рашфорд би игралОпциите на Ибрахимович се: Милан , Америка , Кина и по некој забеган клуб од АПЛ кој има пари и не знае што со нив ! Ете у тоа друштво сме.
Според мене во напад треба да се форсираат Рашфорд , Марсијал и по можност да се збагри Кејн. Поентата со Ибрахимович не ми е докрај јасна. Ок , сеуште е во супер форма ама и влече голема плата . Да е можно догодина да се нападне шампионската круна и ЛШ ај некако ,вака да им продава курназлак на младиве ?
Не се само парите како пари . Ама висината на неговата плата ке ја знаат и вреднуваат и тие што треба да трчаат за него . А тука веќе тоа игра улога !Кога ќе кажете има голема плата/влече голема плата..не бива вие ќе ги плаќате.