- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.782
- Поени од реакции
- 70.568
Ова не е детево што беше на клупа против Вест Хем? Мислам дека беше Ро-Шон Вилијамс.
Личи на него, ама не знам каде го видов со 37-ка на дрес
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова не е детево што беше на клупа против Вест Хем? Мислам дека беше Ро-Шон Вилијамс.
Ме зачуди што го носи 48 на Кин... Многу ќумбиња сме имале у младинците ...Личи на него, ама не знам каде го видов со 37-ка на дрес
Не ми ја отвора сликата од моб ама можно е да е РоШон Вилијамс. Дечково го држи младинскиот рекорд на 100 метра атлетика на UK.
Епа или со Ливерпул или Вест Хем еднаш беше на клупа, не ме фаќај за збор на која точноАмериканецот не беше на клупа против Ливерпул. Против Ливерпул само Рајли и Вир беа на клупа.
Ги фатив последниве 15мин од Баерн-Јуве. Повеќе фудбал видов отколку шо цела сезона го гледам Јунајтед.
Ги фатив последниве 15мин од Баерн-Јуве. Повеќе фудбал видов отколку шо цела сезона го гледам Јунајтед.
Би сакал да верувам, ама неможам. Ќе примат гол секако. А колку се ефикасни во нападот...Не, по мое не.Me интересира дали има еден од тука што верува дека утре можеме да ги поминеме Ливерпул?![]()
Има...Me интересира дали има еден од тука што верува дека утре можеме да ги поминеме Ливерпул?![]()
Има али на игнор ми е така да не пратам баш што пишуваMe интересира дали има еден од тука што верува дека утре можеме да ги поминеме Ливерпул?![]()
Me интересира дали има еден од тука што верува дека утре можеме да ги поминеме Ливерпул?![]()