Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Доста беше со патки и штркови, Жозе ар ју реди! :icon_lol:

12421411_10205573190998146_1871293092_n.jpg

Мислам дека нема што да бараме повеќе и повисоко. 6то, доста е.

Ако успее Златан да си го среди темпераментот и да не го остава тимот на цедило со глупи потези по кои би добил црвен картон, за сезона две мислам дека може да донесе аир.

уште лани јас реков дека ми се исполни една желба со Швајни во Манчестер, втора желба ми беше Ибракадабра :) ај ваљда и тоа ќе биде... со Мурињо и Ибра накурчени како шо знаат тие, против Пепи во градското дерби :) ама и да постои минимална шанса да дојде Ибра кај нас, ако не играме ЛШ до година и таа минимална шанса ќе ја снема :)

За друго незнам, ама знам дека ќе им ги расипеме плановите на Лестер за титула! :kruna:

Koмпани и Отаменди се повредија кај Сити и најверојатно, во зависност од природата на повредата ќе ја пропуштат утакмицата против нас во недела...

Koмпани и Отаменди се повредија кај Сити и најверојатно, во зависност од природата на повредата ќе ја пропуштат утакмицата против нас во недела...
Одчична вест за нас фановите на Јунајтед..

За друго незнам, ама знам дека ќе им ги расипеме плановите на Лестер за титула! :kruna:
Пу пу скраја да е. Би жртвувал учество во ЛШ само да ги видам како шампиони.

мислам дека не им мења многу тоа, сепак против нас ќе играат

може не им мења Отаменди.. ама и те како им мења Компани...
земљак против Борнмаут игравме и изгубивме :icon_lol: знам што сакаш да кажеш уживај само што да не бевме тиња ќе имаше некоја надеж, вака ама апсолутно ништо не очекувам од мечот :/

земљак против Борнмаут игравме и изгубивме :icon_lol: знам што сакаш да кажеш уживај само што да не бевме тиња ќе имаше некоја надеж, вака ама апсолутно ништо не очекувам од мечот :/

апсолутно се согласувам со тебе, ама тие се уште поголема тиња од нас во моментов и уште тоа ако не знаеме да го искористиме онда не знам шо да речам... со Мангала и Демикелис ќе играат одбрана најверојатно.. поопрани и понекоординирани CB од овие двајца не верувам дека има во лигава... уствари коа ќе ми текне на комбинациите кај нас, ИМА !!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom