Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не баш.
Ја колку што знам готов е овој договор од вчера-завчера.Fee is 6M.
Ако го купуваа Интер Тевез,Снајдер дојден ќе беше веќе.Вака не се знае.
Има некој новост за loans?

хахахаха :D е Снајдер беше? ај ај до вечер бар дај ми фора, па ке си го испочитувам облогот :D ме најде xaxaxa

torres bese dogovor,samo ne mi teknuva vremetraenjeto.
--- надополнето: Aug 31, 2011 3:30 PM ---
179635_196027120409097_100000054308967_791714_70096_n.jpg

ovaa do 18-ti?

http://www.sportinglife.com/footbal...STORY_NAME=soccer/11/08/31/manual_162359.html
Ах,видете ги како си играат...:D
Wesley Sneijder's agent has denied speculation his client is having a deadline-day medical at Manchester United.
The Inter Milan ace has been the subject of constant transfer speculation this summer over a possible move to Manchester United.
While he is seen by some pundits as the missing link United need to unlock the dominance of Barcelona in Europe, Sneijder's agent Soren Lerby has denied suggestions his client is in England.
But Lerby was vague when asked if the Dutch ace is staying at the Italian outfit this season.
"It is absolutely not true," Lerby told TMW, of the medical rumours.
When pressed on whether or not Sneijder would be remaining at Inter, Lerby said: "Again, the news I was referring to is not true."
--- надополнето: Aug 31, 2011 3:32 PM ---
Значи нема конкретен одговор.For all we know-можда више прошол medical :LOL::P

Wesley Sneijder's agent has quashed speculation the Inter midfielder is having a deadline-day medical at Manchester United."It is absolutely not true," Soren Lerby is quoted as saying by TMW.

Холандскиот плејмејкер Весли Снајдер објави пред медиумите во Италија дека со сигурност ќе остане во Интер и следната сезона.

Што се мачите кога пред некое време Фергусон и Гил дека нема се купува ништо повеќе...

:icon_mrgr: Aбе што се правите и вие,во 9 и 10 вечер стигнуваат летовите од Амстердам, па да дојде и ке потпише Снајдер, тие се единствени летови денес од Холандија, ке дојде, почекајте го. :pos:

:sneaky: Ете што била работата.
:D:D:D
Шала на страна,што направивме со Гибсон,Кушчак и Македа?

:sneaky: Ете што била работата.
:D:D:D
Шала на страна,што направивме со Гибсон,Кушчак и Македа?
Гибсон повреден , Кушчак мислам го барале негде (фала богу) или нека замини или нека пропадни во некоја дупка негде в планина, најубо ќе биди негде на Хималаите да не можат да го најдат, Македа не сум запознаен со неговиот случај,најверојатно ќе оди на позајмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom