Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

13:16 We have an actual sighting of Sneijder... in Holland! Dutch water polo champion Robin van Galen has justtweeted that he is in the same gym as the Inter midfielder. The actions of a man undergoing a medical in Manchester? Thought not.

http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-Blogs/2011/Aug/The-Gossip.aspx

а тоа што пред два или еден ден имаа објава дека снајдер тренира со интер???
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:52 PM ---
СЕ НАПАЛИИИВ!!!
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:54 PM ---
Leave Sniejder, Modric deal is hijacked by United!SOURCE MUCH

а тоа што пред два или еден ден имаа објава дека снајдер тренира со интер???
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:52 PM ---
СЕ НАПАЛИИИВ!!!
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:54 PM ---
Leave Sniejder, Modric deal is hijacked by United!SOURCE MUCH
Нема шанса :confused:

Oвде вика Niet, имам еден другар од Холандија ( македонец е ), во Хаг живее и работи за fcinternews.it, сега пред малце ги информираше дека Снајдер останува во Интер, моментално е во Холандија и нема никакви преговори помеѓу Интер и Јунајтед.

Oвде вика Niet, имам еден другар од Холандија ( македонец е ), во Хаг живее и работи за fcinternews.it, сега пред малце ги информираше дека Снајдер останува во Интер, моментално е во Холандија и нема никакви преговори помеѓу Интер и Јунајтед.
Ќе освоиме Премиер лига и без него :)

Sky Sports Radio are saying #MUFC are to announce one more signing

Што мислите кој е тој играч?Ќе почнеме и ние како Росењетите Мистер Х :pos:

Јас не знам шо се радувате ко мрсулави дечина за лижавчина кој и да земат или не земат СИЛНИ сме :icon_lol:

А у ЛШ силни сме?
Ај малце реални да бидеме.
Ги имаме Томица,Андо,Керик,Флеч и Гигс.
Гигс се гледа дека не може да игра на секоја.Керик се послабо и послабо игра,а Флечер прошлата година често беше отсутен.
Остануваме со Клевз и Андо.И не дај боже едниот да се повреди,ќе треба да крпиме со играчи од други позиции.
И? Ни треба уште еден играч.Не мора да биде Снајдер (иако да,и повеќе од добредојден е),ама не можеме да ризикуваме само со двајцава.Имаме Лига,два Купа,ЛШ...

Кој сака кладба дека Модрич до вечер е наш играч ? :)

Ја не го сакам ич.
Боље да не купиме ништо него он да дојде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom