Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Младиве ни се тешки камења. Освен Менса другиве се катастрофи. Рашфорд океј е, Ворен исто така и тој левиот бек ми остави впечаток, но не се нешто што може да ветува во иднина. Дај Боже да сум грешка.

Младиве ни се тешки камења. Освен Менса другиве се катастрофи. Рашфорд океј е, Ворен исто така и тој левиот бек ми остави впечаток, но не се нешто што може да ветува во иднина. Дај Боже да сум грешка.
Не се, ќе треба да почекаме изгледа за Погба - Морисон - Јанузај генерација. Последни беа Мек Нер, Вилсон и Переира. Од овие сега само Грибин има некоја шанса ама да не нагаѓаме однапред зошто еве најсвеж пример - пред да дојде ЛВГ сите го мислеа Торп за поталентиран од Мек Нер и на крај вториов се проби.

ке не даваат ли вечер?[DOUBLEPOST=1443632654][/DOUBLEPOST]ке не даваат ли вечер?

CQKwq3yXAAEaLf3.png

Што е со Керик и Ерера оти ги нема како замени? Една повреда на дуово SCH ( не дај боже) и отиде цела концепција во вода.

Што е со Керик и Ерера оти ги нема како замени? Една повреда на дуово SCH ( не дај боже) и отиде цела концепција во вода.
Мали повреди и нема да бидат ризикувани денес. Требаше и Валенсија да отсуствува ама апла таму нема кој. За против Арсенал ќе бидат во составот. Можат во средина да скрпат и Переира и Џонс и Фелаини ако треба.[DOUBLEPOST=1443636437][/DOUBLEPOST]АЈДЕЕЕЕ ДРАГЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Capture.PNG

Лошо е што на клупа нема играч кој може да донесе било какво освежување. Евентуално Јанг би можел да размрда на страна, другото или деца или стативи. :D

Ама мислам дека не би требало да има потреба од тоа, ме влече накај 3-1 цело време. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom