Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

За Фелаини се посраа, прав е тука Видук, две недели да подранеа ќе беше поефтин. Ама тоа е зошто Мојс не сакаше Фелаини да му е прв трансфер и мислеше ќе го земе Ерера.
со фелаини имаше откупна но мојс реши да не го оштети својот екс клуб и ја плати фул цената? имаше и некоја фрка со рокови за откупната колку што се сеќавам.

со фелаини имаше откупна но мојс реши да не го оштети својот екс клуб и ја плати фул цената? имаше и некоја фрка со рокови така ?
Да имаше рокови, до 24 август негде после се крена цената. А која беше причината не се знае точно, ова што го пишав беше генералното мислење.

Да имаше рокови, до 24 август негде после се крена цената. А која беше причината не се знае точно, ова што го пишав беше генералното мислење.
мислам дека не сакаше да ги заебе па одигра така, затоа и фрчеа критики одреден период после потпишувањето со фелаини.

Викнете те го да ја решите ситуацијава :vozbud:
Ču jebe majke nekome brate.
caruso4.jpg

A зашто баш им текнало у последна минута да си праат трансфери, можеби нема благе везе...
Кузнае какви игри се ова...
Ние можеме само бубрези да јадеме по форум...

Овие во ЛФП што викаат дека не можеле да го отворат фајлот, ме потсети на сајтон на кој го аплоадираш ворд или ексел документот, ти го коруптира и го праќаш таков кај асистентот или професорот и додека види, додека ти рече не се отвора, ти ќе си ја завршиш семинарската или дипломската и ќе му ја пратиш.
Само ич не ми текиња како беше.

ц.ц.ц.ц каква вечер еииииии :vozbud:
а баш пред некој ден некој се жалеше дека наближува крајот на преодниов рок а шпекулациите спласнале хаааааааааааа :sneaky:

@Ilumious што бидна со Марсиал? Неможам да најдам никаде инфо
Готово е тоа, прошол и прегледи и се. Утре ќе е официјално.[DOUBLEPOST=1441062884][/DOUBLEPOST]
ми се спие ми се плаче ама дешавкиве се предобри за да заспиеш :lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom