Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да рефразирам, толку очигледно кога било дека ќе си оди, што чекаа факинг последен ден?

Каква врска има тоа? Прв или последен ден, Де Геа беше решен да замине. Навас е солиден голман во замена. Ништо полош од сите оние кои се споменуваа овде. Сигурно не е полош од Лорис.[DOUBLEPOST=1441050757][/DOUBLEPOST]
Да пошто не сакање да се брани е дел од договорот кој се уште трае така? Последната утакмица кога го смени Валдес демек се повреди му се прочита на фаца ФАЛА КУРЦУ НЕМА ДА БРАНАМ ПОВЕЌЕ.

Кој рече дека Де Геа не сака да брани? Ако Ван Гал го ставаше да брани и оваа сезона, јас сум сигурен дека ќе ја одработеше коректно. Само што ќе си заминеше без пари следната година.

Тоа што ти си експерт за психологија и знаеш да читаш емоции од фаци видени на ТВ, тоа е друга работа.

Каква врска има тоа? Прв или последен ден, Де Геа беше решен да замине. Навас е солиден голман во замена. Ништо полош од сите оние кои се споменуваа овде. Сигурно не е полош од Лорис.
па нема пошто сме ние ФК Башкими н на толку вложен кеш и спонзори со вредност од милијарди не ни прави разлика дали си го шиткаме клучниот играч у 5 за 12 пред затварње на трансфер период и немање соодветна замена. Тезгере си брат секоја чест.

@Igorcemk Дај кажи ми дали има шанси Јанузај да има добра минутажа или тешко за такво нешто? Ептен ме разочараа што така ленсно го пуштија а таман почна да си враќа форма.
Другите со среќа нека им е, и данкешен за се што сторија.
Јас не гледам на чие место би играл во Дортмунд тие може да се каже дека имаат и подобра навална линија од нас тука се Ројс,Михтаријан,Обамејанг и Кагава е сега ако ги ротира али дека ќе се изнаигра не верувам требаше да го пуштат некаде каде што ќе играше цело време

Вакви глупости се трескаат од премногу гледање мафијашки филмови. Де Геа не направи Пу Пу Не Важи. Си ја одработуваше платата фер. Тоа што не сакаше да потпише нов договор е негово право, како на секој запослен во било која фирма во нормалниот свет.
А која фирма во нормалниот свет (освен можеби Гугл, ма да не ми се верува) ќе те чека да ти тргне, ќе ти ги толерира киксевите, ќе верува во тебе, ќе те направи еден од најдобрите голмани, за да ти да ја шитнеш за друга, конкурентска фирма?

Каква врска има тоа? Прв или последен ден, Де Геа беше решен да замине. Навас е солиден голман во замена. Ништо полош од сите оние кои се споменуваа овде. Сигурно не е полош од Лорис.
Сериозен си така? Како нема врска. Едно е да се уигрува со тимот во Америка а друго е да се уигрува против Ливерпул за две недели. Тоа ти е дефиниција за несериозност. Најлош потег на управата. Ова докажува дека клубов за сериозни проблеми нема стратегија. Свонси и Саутемптон се подобро организирани.

А која фирма во нормалниот свет (освен можеби Гугл, ма да не ми се верува) ќе те чека да ти тргне, ќе ти ги толерира киксевите, ќе верува во тебе, ќе те направи еден од најдобрите голмани, за да ти да ја шитнеш за друга, конкурентска фирма?

Ауф ова колку пути се случило...

Со Де Геа никако не е супер дил, заради тоа што губиме топ-3 голман, а за возврат земаа некој рандом латино лик, што имал одлични неколку партии за Реал и Коста Рика. Лани кога Касиљас беше во срање форма, а овој се на се изиграл 8 од 40+ утакмици за Реал. Незнам за вас, ама логиката ми вели дека овој дил/зделка како и да е, воопшто не е супер, туку е дај шта даш.

Незнам, ептен сум разочаран од периодов.

И плус ова што беше неколку пати спомнато, цело лето го влечеа Давид за да на крајта ја усерат.

па нема пошто сме ние ФК Башкими н на толку вложен кеш и спонзори со вредност од милијарди не ни прави разлика дали си го шиткаме клучниот играч у 5 за 12 пред затварње на трансфер период и немање соодветна замена. Тезгере си брат секоја чест.

Прво, ќе оставиме на другите да проценат кој е тезгере. Второ, на пазарот на голмани и немаше некој избор, освен ако не сакаш евреинот од Тотенхем да ти побара 50-60 милиони фунти за голман кој НЕ Е ПОДОБАР од Навас.[DOUBLEPOST=1441050984][/DOUBLEPOST]

Се заебаваш, така? :)

Прво, ќе оставиме на другите да проценат кој е тезгере. Второ, на пазарот на голмани и немаше некој избор, освен ако не сакаш евреинот од Тотенхем да ти побара 50-60 милиони фунти за голамн кој НЕ Е ПОДОБАР од Навас.
така така, беговиќ беше тапа, фри ејџент чех беше тапа лорис е тапа, пошто навас е најбољи голман на свет а овие другиве се мифки и можат да му носат вода. дну дна.

така така, беговиќ беше тапа, фри ејџент чех беше тапа лорис е тапа, пошто навас е најбољи голман на свет а овие другиве се мифки и можат да му носат вода. дну дна.

Чех има 1000 години, и не се прославува баш во Арсенал. Лорис е прескап за голман кој е чист просек, Бегович беше мој избор, но ете сакал да оди во Челзи.

Ќе биде многу смешно кога ќе почнете да се крстите во Навас. Циркус ќе биде.

Чех има 1000 години, и не се прославува баш во Арсенал. Лорис е прескап за голам кој е чист просек, Бегович беше мој избор, но ете сакал да оди во Челзи.

Ќе биде многу смешно кога ќе почнете да се крстите во Навас. Циркус ќе биде.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Значи типот гледа само околу дилот... Не ми се верува, како што некој наброја дека е коректен, дека таму сакал да оди и ред други работи , до тоа веднаш треба да стои дека Реал не е било кој туку може директен ривал за ЛШ, дека се работи за чест и углед, дека Јунајтед е бренд во светот а не Вардар или Шкендија, дека тој има морална обврска и одговорност по таа причина да направи компромис и да потпише договор со цел да врати барем дел од сето трпение и ќе бидам театрален и ќе кажам љубов посветена од редарите па се до обичниот навивач. Потоа стави ги неговите причини и причините на еден клуб како Јунајтед на кантар и ќе видиш колку всушност се небитни неговите причини.

Еххх Давид си отиде си еба матер ... али класика е фан клубов со мислења кои се менуваат на дневна база :
1. Давид не го даваме има да кисне на клупа, 20 милиони ни се за семки и кикирики тоа не се ништо пари
2. Давид го даваме во замена за кеш + рандом голман
3. Чекај уствари не е рандом голман туку е подобар од Давид
4. Навас е најбољи голман на свет и направивме добар дил и грабеж
Тоа се тие муабети кои се менуваат не во денови туку во саати, добар дил мај ес го дадовме најдобриот играч зедовме рандом фаца што нема никад да успее во Јунајтед и тоа е тоа. Никогаш нема да биде добар дил продавање на најдобар играч, Роналдо не беше добар дил ни Давид не е добар дил фејс ит тоа се играчи кои го правеа јунајтед добар а моментално во тимот нема играч кој може да го носи тимот на грб до тројфеј.
Целосно разоаран од оваа распродажба во 5 за 12 на пола тим.
Колку ти е само точно ова,до вчера повеќето беа да не го даваме давид бидејќи секако не ни менват ништо 20-30 милиони и ли ако го дадеме да земеме некој од бејл или роналдо а сега и со навас се презадоволни,јас не го кенјам Навас може и ќе го биде се нервирам дека замина Де геа ако го задржевме сезонава ќе беше принуден да потпише нов договор со голема клаузула во спротивно ќе дремеше на клупа и тренираше со резервите што немаше да му се исплати пред европското башка можеби и интересот на реал ќе оладеше who knows

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom