Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме плаши тој Емре, многу добар играч испадна, дури и најдобар им е моментално. Освен Фелаини ќе треба и Руни да покрива, бидејќи имаат квалитетен напад кој е пребрз и преинтелигентен за нашата одбрана составена до стручњаци. Не знам, тежок меч во секој случај. Не помислувам на победа воопшто, но нека ме демантираат ко со тотнем, па да се начукам ко човек.За в недела се' освен пораз е позитивно.
Би сакал да издвојам некое мислење односно добитна комбинација за дуелот со Ливерпул ако се базираме на тоа дека ќе играат со 3-4-3 формација или како и да им е.. да играат нашиве со 4-4-2 и Фелаини да игра фластер на Емре. Ќе го крене на раменици и ќе постигни голчиште!![]()
Имаше потенцирано во една од колумните за летните трансфери дека целите како Клајн, или ако се одлучат нашиве за Ингс, не влегуваат во таа политика ама сепак може да бидат донесени. Во таа галактикос политика биле Хумелс, Стротман, Депај, Бејл и Роналдо.Ќе прави Галактикос а примарни трансфер цели Клајн, Стротман и Лапорте. Тоа е таа медиумска логика.![]()
Клајн го сакам и јас. Ми остави голем впечаток пред две сезони. Лани штета што беше повреден па стагнира малце али сезонава ѕвер е. Депај и Стротман не личат за Галактикоси, барем не мене. Едниот талентиран младич а другиов се влечи со повреди повеќе од година.Имаше потенцирано во една од колумните за летните трансфери дека целите како Клајн, или ако се одлучат нашиве за Ингс, не влегуваат во таа политика ама сепак може да бидат донесени. Во таа галактикос политика биле Хумелс, Стротман, Депај, Бејл и Роналдо.
Ке се браниме со посед, претпоставувам...
Не верувам дека ќе се врати на истата игра со посед туку дека ќе има напади и од наша страна и дека нема само на контри да игра.Epa ke go ebame ezot ako se branime so posed. Imaat prebrzi igraci vo napadot, ke vrsat visok presing sigurno.
Не верувам дека ќе се врати на истата игра со посед туку дека ќе има напади и од наша страна и дека нема само на контри да игра.
Не работиме со ивенти.Кј ви е вaс евентoт зa неделa???
Ќе се крстиме во Керик.И јас мислам како мансовача, стручњак до стручњак ни се стоперите и Кутињо и Стерлинг ќе си прават што сакаат со нив ако не се најде некое решение.