Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако потпише за нас ќе испаднат точни муабетите дека ЛВГ му рекол летоска да остане уште една сезона во ПСВ.

Od edna strana stvarno sakam dokazhano krilo, poshto go imame Januzaj kako talent. Ama koga kje razmislam, stvarno ni treba i svezha krv vo timov, nekoj koj tek treba da napreduva vo karierata i da se dokazhuva, pa so toa kje ima mnogu pogolema motivacija na teren.

Idealno reshenie mi e Reus. Da, znam oti e staklen, ama e srce igrach. :D

Наводно договориле 3 трансфери за на лето..Се надевам нема да испаднат дека се спонзори.
Баш поарно да се спонзори, за трансфери на лето има време, ехее до први септември цели 5 ипол месеци. :P

Како бе премногу? Колку се таман, 2? Ко демек никој нема да се повреди и сите во формс ќе се цело време. Небаре пес е ова .
Во формација 4-3-3 со крила (како Барса шо играт), а не некои дијаманти има место само за еден напаѓач. Руни е капитен и Ван Гал изјави дека ќе игра и кога е во лоша форма значи 80% од утакмиците би ги изиграл ако не е повреден. Ако се повреди тука е вториот напаѓач да го замени и има трет напаѓач шо ќе биди на клупа. Ако и двајца напаѓачи се повредени значи дека играта поставена од менаџерот не чини нешто или пак тие многу се склони на повреди и не гледам како ќе има многу повреди на напаѓачите кога ќе се игра на посед значи дека најмногу топката ќе биди во играчите од средината на теренот и во крилата. Еве пример Челзи играат со еден напаѓач, а во тимот имаат 3 напаѓачи меѓу кои едниот е склон на повреди (Коста), а другиот пензионер па еве ги прво место се.

Ама ете и тој напаѓач проблеми со тетивата имаше и сега изгледа данокот го плаќа во вториот дел од полусезоната. Никогаш не знаеш што може да те снајде.

Руни прв избор, Перси и Вилсон замени е доволно. Кога ќе играат овие двајца Руни може да игра и на десетка.
Може да се зема некој за ситни пари за на клупа доколку се продава Перси или се прати Вилсон на позајмица.

Инаку Кејн ми е желба мене како игра сезонава му симнувам капа. Башка енглез, добро е да ги имаме најдобрите англиски фудбалери поради влијанието во Фа. Но Леви ќе бара огромна сума а имаме многу по итни позиции за пополнување.

---нов играч---Ерера---
-Анхеле--Руни---Депај-
-------------Кејн-------------

Јас сум повеќе за Руни на 10ка, ама така ќе нема место за Мата. И тешко дека Депај би бил одма првотимец, ќе го ротира, сигурен сум. :)

Јас сум повеќе за Руни на 10ка, ама така ќе нема место за Мата. И тешко дека Депај би бил одма првотимец, ќе го ротира, сигурен сум. :)

Runi na desetka no vo toj slucaj ke mora da kupuvame napagac na leto. Ni Persie poveke ni Wilson seuste ne se kadarni 20+ goals strikers. Za Falcao siguren sum deka nema da go otkupime.

Za Depay dokolku se kupi i jas ne go gledam kako kadaren prvotimec no koj drug? Januzaj, Young ? Ili edno dokazano novo krilo na leto pokraj Depay?

Runi na desetka no vo toj slucaj ke mora da kupuvame napagac na leto. Ni Persie poveke ni Wilson seuste ne se kadarni 20+ goals strikers. Za Falcao siguren sum deka nema da go otkupime.

Za Depay dokolku se kupi i jas ne go gledam kako kadaren prvotimec no koj drug? Januzaj, Young ? Ili edno dokazano novo krilo na leto pokraj Depay?
Па еве Јанузај ќе игра прва постава,Депај за ротација.

Нема да игра секогаш 4-3-3. :D

Па еве Јанузај ќе игра прва постава,Депај за ротација.

Vakov Januzaj tesko.
Potrebno ni e dokazano krilo no gi nema mnogu dostapni. Reus e staklen. Mozebi da pravime trampa De Gea - Bale dokolku veke nemozat da go zadrzat De Gea. Ne e vo forma Bale no neli klasata e vecna. A i dokazan e vo PL.
Drug igrac ne mi teknuva vo momentov. Mozebi Grizman no i ovoj mi e znak prasalnik kolku ke se snajde vo PL. Plus sigurno ke baraat enormna suma za nego so ogled deka letoska iskesira 30m na nego Atletico.[DOUBLEPOST=1426346127][/DOUBLEPOST]
Нема да игра секогаш 4-3-3. :D

Epa za 4-4-2 pak si treba 2 krila. Osven dijamantot i 3-5-2 koi ne funkcioniraat bas. :)

Откај си толку сигурен? :P

Како што има фетиш кон холанѓаните ќе го закотви прва постава, па макар и тие 600 милиони навивачи и фаноЈ да плачат ширум светот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom