Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Во ред тоа али има по битни играчи за зимање во одбрана и среден ред не дека е лошо со Валдес :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Слободен играч беше, земен е буквално без никаково трошење време. :D

Нани не верувам да се врати нареданта сезона зошто да веруваше во него ЛВГ немаше да го прати на позајмица не е тој некој млад играч.
Мириса нешто у тоа што ние му ја плаќаме позајмицата на Нани, што аналогно вика дека уште се надеваме на него, инаку дирекно или ќе го продадеа или во крајна инстанца ќе го дадеа на зајмица од која ќе заработаат нешто...

Мириса нешто у тоа што ние му ја плаќаме позајмицата на Нани, што аналогно вика дека уште се надеваме на него, инаку дирекно или ќе го продадеа или во крајна инстанца ќе го дадеа на зајмица од која ќе заработаат нешто...
Дел од трансферот на Рохо е таа позајмица, немаат пари Спортинг :)
Не сака недисциплина Ван Гал, ќе го продаде и него некаде.

Ја не се откажувам од Андерсон и Нани додека не ги продадат.:)
Kakvi igraci dovedovme, za slajmov ic ne mi cue...Nani otkako proba da go povredi Di Maria e persona non grata. U ovaa grupa go stavam i Zaha, Chicha, Kleverli i ostala bagra nerabotnici.

Kakvi igraci dovedovme, za slajmov ic ne mi cue...Nani otkako proba da go povredi Di Maria e persona non grata. U ovaa grupa go stavam i Zaha, Chicha, Kleverli i ostala bagra nerabotnici.
Се зафркавав само ама ај кога више решивте да ме цитирате ја би ги ставил и Јанузај,Еванс и Флечер(барем да се пензионира) на листата играчи што не би сакал да ги гледам наредна сезона во тимот.

Абе реално ова со договорите и нема некое значење, ако играчот сака да си оди пак ќе си оди, ама ај да си го осигураме на хартија барем. :D

"@DuckerTheTimes: From today's Times - MUFC moving closer to securing De Gea's long-term contract http://t.co/AdojIezvEd

јбг, треба претплата ама добро е.
James Ducker Northern Sports Correspondent
Last updated at 12:01AM, January 9 2015
Manchester United were moving closer to securing David De Gea’s long-term future last night.

De Gea has entered the final 18 months of his contract at Old Trafford, but United are confident that the Spain goalkeeper will shortly sign a lucrative new deal.

The Times reported yesterday that United had intensified talks over a new contract and there is growing confidence that the situation will be resolved soon, which would end any fears of the 24-year-old joining Real Madrid.

United announced the signing of Víctor Valdés, the former Barcelona goalkeeper, on an 18-month contract yesterday with the option of a further year. Louis van Gaal, the United manager, expressed his delight at the signing, but made it clear that the 32-year-old would be De Gea’s understudy.

“He joins the club as the No 2 goalkeeper and is a great addition to the first team,” Van Gaal said.
повели

Абе реално ова со договорите и нема некое значење, ако играчот сака да си оди пак ќе си оди, ама ај да си го осигураме на хартија барем. :D
Поскапо би се продал со нов договор :D

Поскапо би се продал со нов договор :D
Абе сега гледам оти 18 месеци му останале само. Па и да замине де Геа мора да обезбедат нов договор баш ради ова со парите. Оти догодина за џабе ќе ни го земат. Сепак, верувам дека договорот нема да е само поради тоа, туку дека Давид ќе остане што е можно подолго кај нас. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom