The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро де, и со Фергусон беше така. Ништо ново. Никогаш не сме знаеле да играме дефанзивно, кога и да се бранеле го јаделе на крај. Само што ова денес беше претеризам од 3-1 до 3-5... Нема ништо врска со ван Гал тоа. Мене ме нервира само шо не реагира за судењето, очигледно неговото его и гордост е поголема од се па не сака да излезе плачко. Да беа САФ или Мурињо на ова денеска ќе му ебеа матер на клатикур. Со вакво однесување очекувам повторно да не газат судии.Со Ван Гал бидете сигурни во едно...одбраната никогаш нема да е толку добра како нападот...
Едноставно секогаш ќе идете да дадете гол повеќе отколку да го сочувате резултатот или слично...Неговите тимови едноставно незнаат да се бранат во поле,и мора да ја контролираат топката..Во спротивно е фатално за нив,ко што беше за вас денеска.
Добро де, и со Фергусон беше така. Ништо ново. Никогаш не сме знаеле да играме дефанзивно, кога и да се бранеле го јаделе на крај. Само што ова денес беше претеризам од 3-1 до 3-5... Нема ништо врска со ван Гал тоа. Мене ме нервира само шо не реагира за судењето, очигледно неговото его и гордост е поголема од се па не сака да излезе плачко. Да беа САФ или Мурињо на ова денеска ќе му ебеа матер на клатикур. Со вакво однесување очекувам повторно да не газат судии.
Коментар на место, барем си го глеал натпреваровНе е баш така,со Фергусон имавте стабилност у одбраната...Не зборам да играш дефанзивно,него во моментите кога ја немаш топката да имаш добра дефанзивна тактика...Тоа Ферги го имаше..
Кај Ван Гал високата линија у одбрана увек ги изложува дефанзивците и тешко се бранат у ситација на изгубена топка и контра што се виде денеска...
Во право си за Ферги,а сигурно и Ван Гаал го знаеш многу подобро од повеќето од нас, но сепак рано е да се носат такви заклучоци зошто моменталниов состав има заедно изиграно вкупно 2 официјални натпревари.Не е баш така,со Фергусон имавте стабилност у одбраната...Не зборам да играш дефанзивно,него во моментите кога ја немаш топката да имаш добра дефанзивна тактика...Тоа Ферги го имаше..
Кај Ван Гал високата линија у одбрана увек ги изложува дефанзивците и тешко се бранат у ситација на изгубена топка и контра што се виде денеска...
Реакцијата на Руни беше на место но малце закаснето, мораше како капитен и еден од поискусните да бара да се намали темпото и да се зачува топката, потфрли на тоа поле.
промените се напраени комплетно нова филозофија од таа на фергусон па дури и на мојс комплетно нова одбрана мислам дека тука е круциалното нешто во составот на јунајтед. Мора да фрли ЛВГ за подобри штопери средниот ред горе долу задоволителен нападот имате едни од најдорите триа во светот ... поправиме ако грешамКоментар на место, барем си го глеал натпревароввоглавно не ни пречи на нас да примаме голови, како што кажаа навикнати сме си, само дефанзивците се нови, Џонс го нема, некои прв пат играа заедно па имаат проблеми со комуникација. Ќе видиме со тек на време до кај ќе дојдеме.
Многу знаеш ти, Мојс да останел со овие играчи уште следниот месец ќе сме ја имале титулата. Што јадат за доручек некои фаци смртно ме занима.[DOUBLEPOST=1411337567][/DOUBLEPOST]рохо, блинд, ерера, фалкао, ди марија ....нови играчи кој прв пат играат во премиер лига + цел стручен тим + ван гал. имаме уште фурни леб за јадење но факт е дека од мојсовиот состав ова е тим кој има напредок и кај кого се гледа иднина за разлика од мојсовиот јунајтед. се што е потребно е време другото ќе си дојде на свое место.
сепак стои фактот дека дига притисок моментот кога си чекал цела недела 90 минути јунајтед и натпреварот завршува 5-3 за некој бескичмењарски тим кој догодина ќе си се врати во чемпионшип.
Точно така но не може 20 играчи во еден рок да се купат, сите сакавме уште еден стопер но разбираме каква е ситуацијата а ептен сум против wheeler dealer трансфери, барем јас.промените се напраени комплетно нова филозофија од таа на фергусон па дури и на мојс комплетно нова одбрана мислам дека тука е круциалното нешто во составот на јунајтед. Мора да фрли ЛВГ за подобри штопери средниот ред горе долу задоволителен нападот имате едни од најдорите триа во светот ... поправиме ако грешам