Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ете како може една судиска грешка да го расипе цел натпревар. Све да му ебам, крв да сере.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Пак 3ца у одбрана ви реков кога ќе дојде лестер ќе не расплачат.Дали имало грешки на судијата не е битно,НЕ МОЖЕ 3ЦА У ОДБРАНА ФАКТ.Која убава игра ја видовте у прво полувреме кога наконтри си играа ко мали деца со нас...

кога збориме за невидливи играчи , тоа дефинитивно би бил мата ... како му одзедоа топка онака како да не постои на терен а и после тоа примивме гол.

• Ми се допаѓа
не свирна пенал и сеа?

пa пред двaтa пенaли имaше кoнтaкти зa фaул вo нaпaд...нa Де Лaет при жoлт гo турнa сo нaмерa Ди Мaријa...Али нaјгoлемa винa имa oдбрaнaтa штo беше кaтaстрoфa...

Одбраната ни е мизерија, настрана пенали и Клатенбург. Секоја контра или полуконтра на Лестер беше или гол или шанса за гол.

Колку сака нека играме убаво, ама ова со е одбраната е смешки.

:facepalm:

Место да го кривите Клатенбург за поразов, боље би било да се фокусирате на одбраната. Првиот пенал не требаше да се свирне али вториот беше повеќе од оправдан. Со исклучок на таа грешка Клатенбург беше супер. Бетер од ливерпул лани ви е одбраната.

Не ми се верува што не снајде .......... Реакцијата на Руни кон одбраната доволна е, а Клатенбург се да ти изнаебам, се!!!!

• Ми се допаѓа
А од одбрана абер да се немало.
На страна што клатенбург се испонаша ко последно педерче.
Дебакл.

Добро де одбраната уште не е комплетирана, знаеме. Она последен човек правилоно за нас само ко да важи :гомце:

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom