Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mене домашниов дрес ми се свиѓа. Ама ако е исти гостинскиот полош не ќе може да биде :D

Место копчето, требале да идат со V вратник, и да ја извадат белата линија од ракавите зашто не иде на жолтото Шевролет лого.
Тешење со туѓи дресови дека се полоши од нашите, doesn't do the trick ...

За 200ден, кој сака нека зима :)
aqyba9e2.jpg

Sent from my iPhone 5s

using Tapatalk
два три пути ја глеам и заборавам да купам интересна е?

Абе не се толку гадни дресовиве јас очекував убер шевролет знакче.А може и се тешам пошто се наши кузнае.

Место копчето, требале да идат со V вратник, и да ја извадат белата линија од ракавите зашто не иде на жолтото Шевролет лого.
Мислам дека белата линија на ракавите може и внатре да се стави да не се гледа, така беше и со дресовите од 2011/2012 не сум сигурен за овој, тогаш за тој така беше.

Nike со мали модификации (тоа крстот на Шевролет малце поголем и побел) можат да добијат совршени дресови за швајцарската репрезентација.

(n)

Само на мене ли ми се свиѓа? :D Црвеново одма го порачувам :)

абе жолто на црвено иде, мене па баш ми одговара, складно е и со амблемот. Белиот дрес ми е тапа :D

Ова на кој му се свиѓа нека иде рака под рака со Цаци Паковска
Брзо мењаш мислења.

Не ви е лош бе. Само копчето не ми е јасно, која е потребата од копче таму. Без копчето ќе беше многу подобар :)

Брзо мењаш мислења.
Кое мењање мислења бе, кај викам дека не е добар у постовиве, мене ми се свиѓа уште првиот ден кога го видов, белиот е тапа :) Покатастрофално ќе беше Шевролетот бел да е.

Кое мењање мислења бе, кај викам дека не е добар у постовиве, мене ми се свиѓа уште првиот ден кога го видов, белиот е тапа :) Покатастрофално ќе беше Шевролетот бел да е.
Цаци Паковска ко моден креатор ти се допаѓа и имаш пофални зборови за неа? o_O
И едното и другото заедно не идат. :icon_lol:

Цаци Паковска ко моден креатор ти се допаѓа и имаш пофални зборови за неа? o_O
И едното и другото заедно не идат. :icon_lol:
Видов еден од модераторите си поиграл со постов , го тргнал тоа не :) цццц :D игноре, сеа ќе средам :D[DOUBLEPOST=1404739296][/DOUBLEPOST]p.s. Најк Дри Фит технологијата е ненадмината досега за испарување на потта и ладење на телото, точно е тоа што го кажа Филип.

Последно уредено:
Br8crAWCUAEVWFs.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom