Ете што заборавив да ви го раскажам сонот од синоќе.
Јас сум се заакал у немачка некако и оп го најдов марко ројс во некој паб ке да беше ,цигли имаше памтам,некако сум успеал да го натерам(ваљда го уценив пошо пиел) да му бидам агент а со тоа да го продадам кај нас. Се јавив кај мојсије и му кажав дека имам играч за него(замисли) и овој ми вика ке размислиме. Во меѓувреме се наоѓаме ја и ројс во драчево,али не кај мене туку кај едни комшии три куќи подолу. И оп стигнуваат карти со приватен џет да идеме во манчестер,стигнавме и готово ке се купува ројс арно ама јас алчниот егеец барам два милиони фунти фајндерс фи во кеш да ми се дадат....... мутно ми е.... се договорија лични услови потпиша до 2017 или пак 17ка му дадоа да носи. После скокам како им го носам турчинот од дортмунд и си мислам леле турчинов ,кагава и ројс им ги земавме на дотмунд и си пеам пола манчестер борусија дортмунд и се разбудив тогаш и се чудам од каде сонов ваков и ми текна дека читав вечерта на дејли фејл нешо за ројс и го гледав Ранер Ранер (имаше пари ,уцени,џетови) и ете од каде
се надевам нешто од сонов ке се оствари