Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гледам дека на Алонсо му истекува договорот со Реал,дали ова е решение за нашите проблеми.Според мене и те како е решение,само како да го излажеме да дојде:D.

Ете што заборавив да ви го раскажам сонот од синоќе.
Јас сум се заакал у немачка некако и оп го најдов марко ројс во некој паб ке да беше ,цигли имаше памтам,некако сум успеал да го натерам(ваљда го уценив пошо пиел) да му бидам агент а со тоа да го продадам кај нас. Се јавив кај мојсије и му кажав дека имам играч за него(замисли) и овој ми вика ке размислиме. Во меѓувреме се наоѓаме ја и ројс во драчево,али не кај мене туку кај едни комшии три куќи подолу. И оп стигнуваат карти со приватен џет да идеме во манчестер,стигнавме и готово ке се купува ројс арно ама јас алчниот егеец барам два милиони фунти фајндерс фи во кеш да ми се дадат....... мутно ми е.... се договорија лични услови потпиша до 2017 или пак 17ка му дадоа да носи. После скокам како им го носам турчинот од дортмунд и си мислам леле турчинов ,кагава и ројс им ги земавме на дотмунд и си пеам пола манчестер борусија дортмунд и се разбудив тогаш и се чудам од каде сонов ваков и ми текна дека читав вечерта на дејли фејл нешо за ројс и го гледав Ранер Ранер (имаше пари ,уцени,џетови) и ете од каде:facepalm:

се надевам нешто од сонов ке се оствари:LOL:

Ете што заборавив да ви го раскажам сонот од синоќе.
Јас сум се заакал у немачка некако и оп го најдов марко ројс во некој паб ке да беше ,цигли имаше памтам,некако сум успеал да го натерам(ваљда го уценив пошо пиел) да му бидам агент а со тоа да го продадам кај нас. Се јавив кај мојсије и му кажав дека имам играч за него(замисли) и овој ми вика ке размислиме. Во меѓувреме се наоѓаме ја и ројс во драчево,али не кај мене туку кај едни комшии три куќи подолу. И оп стигнуваат карти со приватен џет да идеме во манчестер,стигнавме и готово ке се купува ројс арно ама јас алчниот егеец барам два милиони фунти фајндерс фи во кеш да ми се дадат....... мутно ми е.... се договорија лични услови потпиша до 2017 или пак 17ка му дадоа да носи. После скокам како им го носам турчинот од дортмунд и си мислам леле турчинов ,кагава и ројс им ги земавме на дотмунд и си пеам пола манчестер борусија дортмунд и се разбудив тогаш и се чудам од каде сонов ваков и ми текна дека читав вечерта на дејли фејл нешо за ројс и го гледав Ранер Ранер (имаше пари ,уцени,џетови) и ете од каде:facepalm:

се надевам нешто од сонов ке се оствари:LOL:

Ти ли беше тој што го убедил на сон Венгер да ни го шитне РВП, мислам дека си го нашол у некоја сендвичара :D

Ти ли беше тој што го убедил на сон Венгер да ни го шитне РВП, мислам дека си го нашол у некоја сендвичара :D

Мислам оти јас го иам сонувано сонов. :D

А може и некој друг да бил, а да сум го прочитал тука, ама ептен познато ми стои. :icon_mrgr:

Мислам оти јас го иам сонувано сонов. :D

А може и некој друг да бил, а да сум го прочитал тука, ама ептен познато ми стои. :icon_mrgr:

И ја мислам дека беше ти.. Колку што ме држи сеќавање

Не сум бил јас изгледа, а и кога дојде РВП ја бев баниран така да тешко

а бе некој линк да не имате за спуштање на вчерашниот меч, HD по можност?

Фатив само последни 20 минути...

а бе некој линк да не имате за спуштање на вчерашниот меч, HD по можност?

Фатив само последни 20 минути...
На замунда симнав хајлајтс за сите, не знам дали има цела утакмица

Го видов тоа, ама сакам целиот меч да го гледам...

Руни ќе игра за празнициве бе?
--- надополнето: 20 декември 2013 во 09:30 ---

--- надополнето: 20 декември 2013 во 09:30 ---

Ако не ја претерал вчера на слава, можно е :D Денес околу 3 би требало да има прес на Мојс, ќе видиме што ќе каже дали ќе биде подготвен. Има мала повреда на препоните, ако не игра со Чеканиве, за Хал на Боксинг Деј сигурно се враќа.

Сега играат малите у18 со блекбурн ,а вечер у21 се на гости кај Арсенал .
составот на младите U18s XI v Blackburn (12:00 GMT): Henderson; Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Barber; Harrop, Goss, Willock, Redmond, Thompson; Mitchell.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom