Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Значи Албанија it is. Одлично од наша гледна точка.

Значи Албанија it is. Одлично од наша гледна точка.
само што репрезентацијата на Албанија е далеку подобра од порано, осетно е плус со играч ко Јанузај верувам ке се пласираат на ЕП или СП така да и не мења многу :)

само што репрезентацијата на Албанија е далеку подобра од порано, осетно е плус со играч ко Јанузај верувам ке се пласираат на ЕП или СП така да и не мења многу :)
Да ама сепак не е истиот квалитет како со Белгија, наредново лето може да имаме дури до 20 играчи кои ќе играат на светското, со У12 ќе идеме на летна тура.

Да ама сепак не е истиот квалитет како со Белгија, наредново лето може да имаме дури до 20 играчи кои ќе играат на светското, со У12 ќе идеме на летна тура.
да не е исто, за разлика од Белгија, Албанија нема квалитетни играчи за ротација па ке го цедат максимално :)
а да не зборувам за разликата на тренинзи и останатите попатни работи

Јанузак треба да е малце глуб да не ја одбере Белгија, со оглед на тимот што го имаат и допрва ќе го имаат. Ама изгледа сака татко му да го испоштува, не ми се верува да има некој голема желба да игра таму тој. :)

Друга работа, не ми се допаѓа што толку почна да се форсира детево, да не летне во облаци пред време. Го направија апла Роналдо и Меси во едно. :)

Ne e Albania, kako sto slusav. Mnogu se razocarani od federacijava i Duka (mafijashot), duri se Duka i kompanija nema da igra za Albanija spored tatko mu. Hrvatska, Belgija i Turcija se definitivno out.
Isto taka izjavi deka ima ponudi od mnogu klubovi no tie se fokusirani samo za pregovori so United. I Adnan go izjavi istoto, deka saka da dade se za United.

Btw... Ke ja bira Anglia, posle ke razmisli za Kosovo.
Ali nema veze, vazno ima nesto pozitivno za United :D

Косово другар, каква Англија :)

Што ќе игра со Косово? Пријателски со Македонија и Албанија? Се му е подобар избор од Косово. Ако веќе сака да си го испочитува потеклото, најдобро му е да ја избере Албанија. Ако му е битна комерцијалната страна, Англија.

Што ќе игра со Косово? Пријателски со Македонија и Албанија? Се му е подобар избор од Косово. Ако веќе сака да си го испочитува потеклото, најдобро му е да ја избере Албанија. Ако му е битна комерцијалната страна, Англија.
нема да навлегувам и да тупам мозок што ке игра ако одбере да игра за Косово.
али штом тој нејќе да игра за земјата кај што се родил и израснал немој ни да очекуваш да игра за Англија

нема да навлегувам и да тупам мозок што ке игра ако одбере да игра за Косово.
али штом тој нејќе да игра за земјата кај што се родил и израснал немој ни да очекуваш да игра за Англија

Огромна е комерцијалната разлика помеѓу играње за Белгија и играње за Англија. Ако брка пари, ќе ја избере Англија. :)

Огромна е комерцијалната разлика помеѓу играње за Белгија и играње за Англија. Ако брка пари, ќе ја избере Англија. :)
а татко му е за Албанија, што значи не бркаат пари :)
што значи уште во старт примарна цел би биле Белгија или Англија .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom