Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гледам не го спомнувате О"Шеј :icon_lol:

Ајде Мојс кога имаш муда да го играш Јанузај прва стави го Кагава место Руни сега.

не бе еве и Роналдо не знае тоа да го прави ама класа си е, мислев уште подобро ќе е и тоа да се научи да го прави.

Јанузај со неговата физичка конституција едноставно не е створен да игра дефанзива. Трена да му се даде слобода да игра фудбал. Фелаини и слични магариша нека покриваат дефамзивно. Туку друго ми е мене интересно сега. Покрај три фудбалери кои се по вокација десно крило, Нани, Валенсија и Заха, деснокрилната позиција стана најдефицитарна во Ман УТД.

И јас незнаев да читам коа почнав у школо ама тоа не значи дека понатака не научив :P
има доволно време за него да научи се и да биде комплетен играч, само да го потпише тој фамозен договор и да си осигура и он иднина убава а и Јунајтед.
незнам зашто не ми дава измени на мој постови воопшто да правам :(

ако се јас питам со оглед на тоа дека не иде да сум на место на мојсо би покажал мн повеке м.да од него и има да вадам клас 2013 кој рече дека со деца не се зимаат титули.

се додека Мојс го форсира Аднан а дремат на трибини Андерсон и Јанг ќе има поддршка од мене. А ако ги исшутира уште зимава како што се збори тоа ќе е за кафана.
Shttttttttttttttttttttttttttt!!!!

JANUZAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
пукај сине ратататата

Е дури сега ќе има застој во преговорите за нов договор на Јанузај!:) Овие два гола ако ни донесат победа, агентот негов има да не одере. :)

Само шипово и син ми играат денес, ова другово е за гасна комора.
Живот ми скратија.

јанг на позајмица ( по можност билет во еден правец ) а под хитно да го вратат :
Jesse-Lingard-celebrates-ALeague-AllStars-v_2975699.jpg

Овој Ливерпулецов од коментатор да израчуна Ливерпул колку минути нема титула? Како гледате на СК не знам, рак на уши да фати чоек од овој Небојшава.

Стап за цел тим , што играат ко пички..Како бе немаат желба да ги згазат да истурат тоа фрустрациите што се на исто ниво со вила ...Она празен гол,тој се плаши да шутне,валенсија се мота доле си го проаѓа играчот ја мести на десна и се враќа назад.Не може бе така,ПИЧКИШТА !!!

Само шипово и син ми играат денес, ова другово е за гасна комора.
Живот ми скратија.

Мамата да им ја ебам на цел тим, ако не го ебат два посто мојс, нека не забораваат за кој клуб играат.
Шупаци!

Што се однесува до мене, и со играч помалку би играл наместо Нани, исто ти се фаќа.
Ако збориме за инат така е. ;)
Јанг го допре дното сезонава, па и Валенсија не е нешто....ама додавање до Нани е како шут во аут....
За разлика од Јанг и Валенсија Нани е подобар. Кога нема подобра замена Нани е Горан Пандев за другите двајца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom