Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекајте сеа, ако го извадиме бодот со Блекбурн таму ќе ја креваме титулата или у последно коло на Олд Трафорд ?
Да ако извадиме бод (јас се надевам на 3) таму ке славиме не на последно коло :zlo:Чекајте сеа, ако го извадиме бодот со Блекбурн таму ќе ја креваме титулата или у последно коло на Олд Трафорд ?
Не верувам дека е точно,неколку пати нагласи дека нема намера да се ослободи од него...Ferguson: "We are trying to convert Macheda's loan to Sampdoria into a sale, otherwise we'll look elsewhere."
Точно е ова? Ако е точно, навистина штета за момакот, изгледаше талентиран, а и најверојатно Самп ќе играат во Серија Б следната сезона..
![]()
Легендата вчера на Олд Трафорд
'While we're living the dreams we have as children fade away' Not if you support United!
"He has made a fantastic impact, on and off the pitch. His English is perfect, which has helped, and his goal just sums up his season. - Giggs for Chicharito
Пеле за Чичарито
--- надополнето ---
Forbes are predicting that MUFC will post an operating profit of at least $170m for the 2010-11 season. Кул :tv:
--- надополнето ---
Рекордни ТВ приходи за тимовите во Премиер лигата.
--- надополнето ---
FERGIE: WE CAN MATCH BARCA
Се согласувам со тебе по мене ЛАВ поседува се што треба за едно крило брзина , дриблинг,техника, прцизни нафарлувања Sipmpy THE BEST![]()
Моментот за кој зборував
![]()
Ji u r from another planet, born for big games .. ЦАР
![]()
најдоброто десно крило ве светот .. u made a kid from Ashley Cole, u r unreal, a beast, an animal .. LOVE U
Ferguson: "We are trying to convert Macheda's loan to Sampdoria into a sale, otherwise we'll look elsewhere."
Точно е ова? Ако е точно, навистина штета за момакот, изгледаше талентиран, а и најверојатно Самп ќе играат во Серија Б следната сезона..
Да ако извадиме бод (јас се надевам на 3) таму ке славиме не на последно коло :zlo:
и потврда од ривалите http://sportdenes.com/fudbal/2011-0...д-беше-подобар-во-текот-на-целата-сезона.html
![]()
и за ова ако го казнат официлајно нека се откаже од репрезентацијата .. жално е сите очекуват од него најмногу, а човекот глава неможе да дигне од глупостите што му ги наметнуват.
као демек ова било исто как среден прст да им покажеш на навивачите на Челзи :S
Еве повеќе ..
--- надополнето ---
Fergie Revels In Old Trafford Success
"He is a great man, full of absolute dignity" Sir Alex Ferguson on Carlo Ancelotti.
Стиви Џи на судиите им направи вака и не го казнија, ако го казнат Руни најдобро нека си се откаже од репрезентацијата, што и да направи, не чини.
Не мора да значи, ако се сеќаваш пред некоја година ни требаше исто така бод да обезбедиме титула, 36то или 37мо коло, и игравме дома со Арсенал, 0-0 заврши, и тогаш ја прославивме титулатаДоделувањето на трофеите е секогаш на последниот меч на домашен терен, значи Блекпул.
Ако испаднеме со Андерсон и Гибсон во средина и Еванс и Смалинг во одбрана или Овен, Бербатов напред, не глеам основа да не казнат. Доволен би бил и тој тим да победи дома со Блекпул, туку со ФА последниве сезони се е можно.Ама смешното е што ќе не казнат и против Блекпул што ќе извадиме ослабен состав со 25.000 фунти, и Руни казнет и тимот казнет, да им кажуваш на некои што не пратат фудбал ќе мислат тимов е ко Далтон брадерс.
Не мора да значи, ако се сеќаваш пред некоја година ни требаше исто така бод да обезбедиме титула, 36то или 37мо коло, и игравме дома со Арсенал, 0-0 заврши, и тогаш ја прославивме титулата![]()