Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нашите бекови меѓу најефикасните бековите во Европа. :)
2013%2f3%2fGoal-FBs.jpg

Madrid legend hails United fans

Real Madrid legend Emilio Butragueno thinks Manchester United should be proud of the club's fans after experiencing the special atmosphere in the recent Champions League tie.

The man who was a deadly striker in his day, nicknamed 'The Vulture', was full of praise for the Old Trafford supporters in an exclusive interview with ManUtd.com and acknowledges that it was a very difficult tie for the Spanish giants.

"It was amazing," he said of the atmosphere. "I think you must be very proud of your fans and the fans have to be very proud of the team really.

"We know that winning here is really difficult for any team and we realised why the other day. It really was a very intense tie and very even but, finally, we were able to get through.

http://www.manutd.com/en/LEGENDSARE...utragueno-praises-manchester-united-fans.aspx
--- надополнето: 13 март 2013 во 16:08 ---
Утакмицата со Челзи е закажана за понеделник, 1 април од 13:30 часот. Во сабота Сандерленд, понеделник Челзи, патување од север до југ на Англија за 48 часа. Перфект.

Понеделник од 13:30? Седум часа имам бе пизда ви матер!!!

Излеа муабетот ќе оди вака:
- Проф. може ли да ме ослободите не ми е баш арно, ме боли главата ептен.
- Добро, оди си, нема проблем.
- Априли-ли-лиии. Ќе гледам фудбал. :нинџ:

Понеделник од 13:30? Седум часа имам бе пизда ви матер!!!

Излеа муабетот ќе оди вака:
- Проф. може ли да ме ослободите не ми е баш арно, ме боли главата ептен.
- Добро, оди си, нема проблем.
- Априли-ли-лиии. Ќе гледам фудбал. :нинџ:

Абе не треба Велигден да е тој период таму негде?

4ти мај или така нешто. :D
--- надополнето: 13 март 2013 во 18:14 ---
Важи, не те запишувам. Априлилили, еве ти седум неоправдани.
Kaко бе седум за 1 час? xD

Ти за лажење на класен испит треба да идеш, а не пак само 7 неоправдани :ROFLMAO:

Aбе не викав за класниот, за професорката што ми држи филозофија (7ми час).. Ама ај ептен фативме офтопик. :D

Aбе не викав за класниот, за професорката што ми држи филозофија (7ми час).. Ама ај ептен фативме офтопик. :D
Досадно е тоа каква филозофија дојди фудбал да си гледаш :D

To дека лажиш а професорицата е за Ливерпул и ќе те опаши. :D

По слабиот перформанс наш со Челси си размислував како е можно Баерн Минхен целата сезона да ја игра со еден здив, и со еден ист тим, ама ете, и они потклекнаа...
Ги стига сите заморот од долга сезона, sooner or later...

Да си се вратиме на победничките патеки против Ридинг, кои или ке трчаат како дрогирани или ке доживеат дебакл со новиот тренер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom