Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

rafael.gif

Лошо.

Добро е што победивме, кога влеговме во последните 10 минути од мечот полека почна паника да ме обзема поради трите примени погодоци претходно. Ова треба да е лекција за Андерс според мене, двата гола од корнер се негова неспособност да го избутка Робертс од петерец и да ја избоксира топката. Ова се првите грешки за него во Јунајтед, ќе видиме Ферги што ќе одлучи. Исто е и со Рафаел, знаеме дека е темпераментен и се и Ферги го знае тоа сега прашање е како Ферги ќе го казни или нема да го казни. Ништо чудно да каже дека е повреден и дека нема да го видиме месец дена. Штета за Андо таман влезе во топ форма ја повреди задната ложа, без компликации би требало да се врати за 2 недели. Во вистинско време се враќаат сите дефанзивци од повреди и тоа како е потребен и капитенот и Џонс и Смолинг. Едвај чекам во среда да го видам Немања само не сакам да избрзаме и повторно да го нема долг период. Најбитно е што победивме, сега сме на +3 од Сити и на +10 од Челзи. Се очекува дербито следната недела. :)
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:44 ---
Edit: nadole gledase rafael ne go ni vide Ferguson. Taman rabota, najdobar defanzivec ni e sezonava, na nego da mu se istura.
Да се надеваме само, беше ептен изнервиран се гледаше и на клупата кога седна се зависи од Ферги. :D Утре сите зејтин и свеќа за Рафа да го видиме во следниве месец дена. :D

Dave Frogatt, prijatel na SAF I poranesen fudbaler od mladincite na mufc koga iskoci Rafael rece deka ova e tipicna zamena zosto mu trebase visina na SAF za branenje od prekini plus ako dobiese crven Rafa nemase da bide dostapen za derbito.
Ne se sekirajte imalo I so betar performansi pa ne gi vadel SAF pred poluvreme.

... и откога ќе пројде нервозата за слабата игра, а тиквичкиве како така тепаа, си мислам - па мачка му питерина, ако си победуваат глатко ќе бидам ко бабине и дедовците на трибини, само да плескам раце. Вака, на секоја (БУКВАЛНО) утакмица има колатерална штета по дома - чаша, украс, маус, даљинско... најубаво ми е кога при рака ќе ми дојде пластично шише :D:D
Мој чоек!! Ја не би можел да глеам утакмица без барем малце адреналин. Да беше 0:4 на полувреме ќе си сменев канал, Ифет ќе глеав кеве ми.

Па тој што им ги подава јакните, кој и да е.

Albert, covekot zadolzen za opremata.

Ne znam zaso se ustrucavate pa Ferguson retko koga se pozdravuva so igracite, obicno Felan gi precekuva koga iskacaat i toj ide da gi najavi zamenite. SAF sedi gore na klupa i koga ke sedne igracot se pozdravuva so nego :) Jas ne gledam tuka faca na dignat fudbaler pa da treba kazna nekakva, tuku gledam faca na RAZOCARAN fudbaler koj e svesen deka pogresil nekade so samoto toa sto e izvaden. Zatoa Rafael i go sporeduvaat so Robbo, i toa samiot SAF.

Колку само се изнасмеа рускиов коменататор на головите,разликата со спорт клуб е како погреб и свадба
1.avi_001160640.jpg1.avi_002207320.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom