Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ама ептен се смешни коа ќе почнат оти Манчестер немал повозрасни навивачи, сите биле деца, глорихантери, гледале само на резултати и се курчеле и сл.. Смешно е бееее.. Па дури и фудбалот умрел денеска.. :pos:
Jaс ќе порачам, тие нека си умрат ако сакат, фудбалот умре кога дојдоа како газдите на челшит, шити и остали!
Ние сме биле глорихантери, па јас кога навивав за Јунајтед, имаа 1 титула ЛШ и лузерпул ни бегаа 8-9 титули!Немој да ме јебеш бре!

А ако има храброст, некој од тие посрани навивачи нека дојде во лице да ми го каже тоа, да ја види после света Малена Шурленска:mad:

Sto im se pravdate samo ne znam, pamtite kako ne tepaa 3-1 so govedoto Karager u preden plan koga mu ja isece na Nani nogata?

More taka im treba, I gol od offside trebase.

Realno, crveniot bese crven, nemase penal za nas ama sepak, Liverpool e. Ajde sega uste Arsenal da tepa.
Немаше за нас ама ни тоа не беше што викаа над суарез,него све би дал да им ѓи видев фацете на овја од лузерпул,кај што гледавте заедно:).А инаку од играва не сум задоволен ама баш ич,не утепаа..

добро бе кај се собирате за гледање фудбал ... морав да идам со навивач на сити + дрес .. за да гледам во ајриш помеѓу 50 фанови на лузерпул со дрес од гигс :D

добро бе кај се собирате за гледање фудбал ... морав да идам со навивач на сити + дрес .. за да гледам во ајриш помеѓу 50 фанови на лузерпул со дрес од гигс :D

Извини, да не си 2 на 2 случајно или па постираш од болница? :D

Во МСМ, кај фонтаната во градски парк, на раскрсницата тој локалот, со црвени чадори надвор што е. Дојди против Њукасл ако сакаш. :)

Во МСМ, кај фонтаната во градски парк, на раскрсницата тој локалот, со црвени чадори надвор што е. Дојди против Њукасл ако сакаш. :)
Aко игра Велбек, бегајте поарно.. :D

Беше смешно .. .кога го даде џи голот сите се свртеа накај мене и ми фрлија поглед :D

Стварно јаки голмани имаме, напреднал и Линдегард многу од безврска фрлањето негово против Сотон.

Немој не го фали зошто од останативе членови ќе добиеш многу цитирања :icon_mrgr:
--- надополнето: 23 септември 2012 во 18:08 ---
Беше смешно .. .кога го даде џи голот сите се свртеа накај мене и ми фрлија поглед :D

А кога даде гол Ван Перси тоа кажи тоа ме интересира :icon_lol:

Победа на Енфилд каде константно губиме бодови е одлично. Вака или така победа си е победа. Сепак играта ни беше многу слаба што загрижува, ќе видиме дали е до нас или Ливерпул како и обично биле повампирени само веќе во следните кола, се надевам дека е ова второто.
И се надевам дека со Рафаел се е во ред, бидејќи со ЛАВ како бек ќе биде жустро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom