Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

^ Каде беше ова до вчера да го ставиш бе? Кога дремев до 3-4 секоја вечер.. :D Сеа треба рано да се станува.. :(
--- надополнето: 3 септември 2012 во 20:33 ---

Ohhhh, Robin van Persie, ohhhh Robin van Persie, ohhh Robin van Persie
Ќути, ова го пеев вчера цел саат дома.. :D И онаа He scores when he wants! :D

Ее и фанон му вика на прва...

Ме здоболе глава од читање 10 страници и во нив само да се плука по Велбек
Да, ДАЛЕКУ е од топ форма во моментов и мислам дека треба да му се смали минутажа за да му дојде памет, но заборавате дека и он беше битен фактор во играта на Јунајтед лани на почетокот на сезоната (првите2-3 месеца) додека сите беа фит и во топ форма, тимот кој не само победуваше туку и играше убаво за око.Тогаш, заразлика од сега кога без Сколс 2 паса неможеме да сврземе, секој си имаше улога во тимот и знаеше што да прави.

Велбек се движесе одлично без топка, впрочем како и цел тим, се вракаше назад да ја прими, по 2-3 допира веднаш наогаше слободен човек и повторно се убацуваше напред. Сега делува мн мн по тромав и чека со пасовите, лошо ја прима и како да нема експлозивност во 1 на 1 дуели. Се согласувам дека треба Ферги да го стегне и да го мотивира да се врати во форма, но клоца од тим НИКАКО !

Кога веќе ја изнафалив играта од лани ова време ... Мислам дека годинава имаме и подобар состав за таква игра, бидејќи двете клучни засилувања се од тимови што играат брз и модерен фудбал, Кагава беше носител и главен креативец во Дортмунд, а Перси реализатор во Арсенал. Се што фали е да се подобри формата на Нани и на Руни и тогаш мислам дека со насмевка ке ги гледаме утакмиците (и да помалку пцуење:)) и нормално ке може да се очекуваат спектакуларни резултати !

Ohhhh, Robin van Persie, ohhhh Robin van Persie, ohhh Robin van Persie
Ептен јако , каква атмосвера тоа е нешто неверојатно . Во ваков момент адреналин 200 скокаш до кров урлаш тече крв низ тебе со 100000 на саат !!!!

p.s. перфектно изведен корнер на нани :pipi:

Никој не спомна дека со вакви победи се освојува титула, пола од играчите не се у форма, а 3 бода зимаш.. :cool:

Точно, ама ако овој натпревар е на крај на сезона ...

Ке беше одлично ако наредевме 7-8 победи со clean sheet, да може помирно да играме ....

Помирно ќе играат ко ќе ни се при крај залихите со лекови, сега е почеток на сезона и имаме апој. :D

Вакви изговори ми се многу интересни ... Ако ти не си знаел што си мислел, ја ли да знам?

Тргнал да шутира силно, па се предомислил? :) Збибери му ја по средина, и дотолчи ги после на сила....

Вакви изговори ми се многу интересни ... Ако ти не си знаел што си мислел, ја ли да знам?

Тргнал да шутира силно, па се предомислил? :) Збибери му ја по средина, и дотолчи ги после на сила....
Знаеш како викаат?ако не знаш како удри јако:D.

Ајде и тука Illumious среќен роденден се најдобро :)

IMG_0021.JPG

Среќен Роденден Ilumious и се најдобро :)

Инаку
“I spoke with Cristiano and he said he did not want to move from Real Madrid but he wanted to finish his career at Manchester.” — Real Madrid President Fiorentino Pérez.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom