Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Aj нека биде веќе еднаш трансферов, нервоза почна да ме фаќа... :P

Aj нека биде веќе еднаш трансферов, нервоза почна да ме фаќа... :P
И оп (не дај боже) читаш потпишал за Ман. Сити трансферот вреден 30 мил. евра...
Има да го пцујаме цело лето :icon_mrgr:
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:21 ---
546199_331166300286307_151788311557441_789851_89620995_n.jpg

Најреапно хазард оди кај нив зошто е пиче преварантско како насри, а жутиов е веќе првотимец во јунајтед, гарант.

Најреапно хазард оди кај нив зошто е пиче преварантско како насри, а жутиов е веќе првотимец во јунајтед, гарант.
Мислиш дека може вечер да игра на оној пријателкиот меч во Белфаст?

И оп (не дај боже) читаш потпишал за Ман. Сити трансферот вреден 30 мил. евра...
Има да го пцујаме цело лето :icon_mrgr:
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:21 ---
546199_331166300286307_151788311557441_789851_89620995_n.jpg

Какви сељандури со тимов освоија свашта по 100 пати и тоа, а напаѓач ко Руд од голем трофеј (не сметам купови) ја освои само Премиер Лигата :( Можеби и самиот си е крив, не велам не, сфати прошлата година каква грешка направи што се скара со Фергусон и Роналдо тогаш на времето и му се јави да му се извини на Ферги лани, ама пак бе.. Силвестре, Хајнце, Тевез... какви фаци, какви трофеи а Руди :/

Никогаш нема да заборавам како емотивно го доживуваше секој гол за овој тим, горда сум што еден од најдобрите шпицови играше кај нас и постигна 150 гола.

Farewell Ruud

ruud1.jpg

Епа пријателе тоа е реалноста,парите го вртат светот..... Само го немам следено овој толку ли е вреден за 30-40 мил евра??? :eek:
Поарно нека замини таму,нека не му ги троши парите на Глејзери оти утре другиден ќе побараше Барселона/Реал М. да појди,амбициозен ми е по коментарине сака победи,сака трофеи (НАЈПОВЕЌЕ ПАРИ :icon_lol:) а со оглед на разликата во шпанската лига на бодовна разлика во табелата,сигурно му е сон да заигра за Реал М. или Барса.

Koj пријателски? :D

Натпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа. :)

И освен ако не се зезаше Едџ, не може трансферов да е официјализиран пред 1 јули.

Денеска е пријателската во 7 мислам

Натпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа. :)

И освен ако не се зезаше Едџ, не може трансферов да е официјализиран пред 1 јули.
Епа супер, ќе има уште еден меч од Јунајтед пред летото.. :D

Вечерва е пријателстака, пишува и на официјалната и се зезав секако :D, знам за тоа.
Бтв еве ги повиканите за вечер
Amos, Lindegaard; Evans, Ferdinand, Evra, Jones, Giverin, Fornasier; Giggs, Young, Park, Scholes, Cleverley, Valencia, Nani; Rooney, Chicharito, Owen, Berbatov
Првиот тим всушност.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:44 ---
Епа супер, ќе има уште еден меч од Јунајтед пред летото.. :D
Ќе има уште неколку такви пријателски, не ми текнуве само подетално.

Иначе Де Геа е во овој првичниот состав на Шпанија за ЕП.. Да се надеваме дека ќе го земат со нив.. Зошто да не биде втор голман? Реина или Валдес појаки да не се? :D

Just to be extra sure, and to hammer home their exclusive, the newspaper say the flight was a Lufhthansa plane which left at 19:15, bizarrely even quoting the flight number: LH3434. Now that's specific.

We checked it out and that is a genuine flight number from Dusseldorf, which is where he'd be most likely to fly from. The times of arrivals fit too.

http://therepublikofmancunia.com/want-a-valencia-16-ecuador-shirt/

Ајде твитерџии , кој сака дрес од Валенсија нека мавне retweet :) никогаш не се знае !!!

"Ruud, 19/5/02: "The fans at United rate me in a special category of top players. I am in the history books of United after only one season.""

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom