ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.950
- Поени од реакции
- 44.630
Aj нека биде веќе еднаш трансферов, нервоза почна да ме фаќа... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И оп (не дај боже) читаш потпишал за Ман. Сити трансферот вреден 30 мил. евра...Aj нека биде веќе еднаш трансферов, нервоза почна да ме фаќа...![]()
Мислиш дека може вечер да игра на оној пријателкиот меч во Белфаст?Најреапно хазард оди кај нив зошто е пиче преварантско како насри, а жутиов е веќе првотимец во јунајтед, гарант.
И оп (не дај боже) читаш потпишал за Ман. Сити трансферот вреден 30 мил. евра...
Има да го пцујаме цело лето
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:21 ---
![]()
Најреапно хазард оди кај нив зошто е пиче преварантско како насри, а жутиов е веќе првотимец во јунајтед, гарант.
Koj пријателски?Мислиш дека може вечер да игра на оној пријателкиот меч во Белфаст?
Koj пријателски?![]()
Епа супер, ќе има уште еден меч од Јунајтед пред летото..Натпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа.
И освен ако не се зезаше Едџ, не може трансферов да е официјализиран пред 1 јули.
Вечерва е пријателстака, пишува и на официјалната и се зезав секакоНатпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа.
И освен ако не се зезаше Едџ, не може трансферов да е официјализиран пред 1 јули.
Ќе има уште неколку такви пријателски, не ми текнуве само подетално.Епа супер, ќе има уште еден меч од Јунајтед пред летото..![]()