Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Aj нека биде веќе еднаш трансферов, нервоза почна да ме фаќа... :P

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Aj нека биде веќе еднаш трансферов, нервоза почна да ме фаќа... :P
И оп (не дај боже) читаш потпишал за Ман. Сити трансферот вреден 30 мил. евра...
Има да го пцујаме цело лето :icon_mrgr:
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:21 ---

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Најреапно хазард оди кај нив зошто е пиче преварантско како насри, а жутиов е веќе првотимец во јунајтед, гарант.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Најреапно хазард оди кај нив зошто е пиче преварантско како насри, а жутиов е веќе првотимец во јунајтед, гарант.
Мислиш дека може вечер да игра на оној пријателкиот меч во Белфаст?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И оп (не дај боже) читаш потпишал за Ман. Сити трансферот вреден 30 мил. евра...
Има да го пцујаме цело лето :icon_mrgr:
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:21 ---
Какви сељандури со тимов освоија свашта по 100 пати и тоа, а напаѓач ко Руд од голем трофеј (не сметам купови) ја освои само Премиер Лигата :( Можеби и самиот си е крив, не велам не, сфати прошлата година каква грешка направи што се скара со Фергусон и Роналдо тогаш на времето и му се јави да му се извини на Ферги лани, ама пак бе.. Силвестре, Хајнце, Тевез... какви фаци, какви трофеи а Руди :/

Никогаш нема да заборавам како емотивно го доживуваше секој гол за овој тим, горда сум што еден од најдобрите шпицови играше кај нас и постигна 150 гола.

Farewell Ruud

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Епа пријателе тоа е реалноста,парите го вртат светот..... Само го немам следено овој толку ли е вреден за 30-40 мил евра??? :eek:
Поарно нека замини таму,нека не му ги троши парите на Глејзери оти утре другиден ќе побараше Барселона/Реал М. да појди,амбициозен ми е по коментарине сака победи,сака трофеи (НАЈПОВЕЌЕ ПАРИ :icon_lol:) а со оглед на разликата во шпанската лига на бодовна разлика во табелата,сигурно му е сон да заигра за Реал М. или Барса.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Koj пријателски? :D
Натпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа. :)

И освен ако не се зезаше Едџ, не може трансферов да е официјализиран пред 1 јули.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Денеска е пријателската во 7 мислам

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Натпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа. :)

И освен ако не се зезаше Едџ, не може трансферов да е официјализиран пред 1 јули.
Епа супер, ќе има уште еден меч од Јунајтед пред летото.. :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397

Вечерва е пријателстака, пишува и на официјалната и се зезав секако :D, знам за тоа.
Бтв еве ги повиканите за вечер
Amos, Lindegaard; Evans, Ferdinand, Evra, Jones, Giverin, Fornasier; Giggs, Young, Park, Scholes, Cleverley, Valencia, Nani; Rooney, Chicharito, Owen, Berbatov
Првиот тим всушност.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:44 ---
Епа супер, ќе има уште еден меч од Јунајтед пред летото.. :D
Ќе има уште неколку такви пријателски, не ми текнуве само подетално.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Иначе Де Геа е во овој првичниот состав на Шпанија за ЕП.. Да се надеваме дека ќе го земат со нив.. Зошто да не биде втор голман? Реина или Валдес појаки да не се? :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Just to be extra sure, and to hammer home their exclusive, the newspaper say the flight was a Lufhthansa plane which left at 19:15, bizarrely even quoting the flight number: LH3434. Now that's specific.

We checked it out and that is a genuine flight number from Dusseldorf, which is where he'd be most likely to fly from. The times of arrivals fit too.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
http://therepublikofmancunia.com/want-a-valencia-16-ecuador-shirt/

Ајде твитерџии , кој сака дрес од Валенсија нека мавне retweet :) никогаш не се знае !!!

"Ruud, 19/5/02: "The fans at United rate me in a special category of top players. I am in the history books of United after only one season.""

Kajgana Shop

На врв Bottom