ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.720
- Поени од реакции
- 43.767
Aj нека биде веќе еднаш трансферов, нервоза почна да ме фаќа...
И оп (не дај боже) читаш потпишал за Ман. Сити трансферот вреден 30 мил. евра...Aj нека биде веќе еднаш трансферов, нервоза почна да ме фаќа...
Мислиш дека може вечер да игра на оној пријателкиот меч во Белфаст?Најреапно хазард оди кај нив зошто е пиче преварантско како насри, а жутиов е веќе првотимец во јунајтед, гарант.
Какви сељандури со тимов освоија свашта по 100 пати и тоа, а напаѓач ко Руд од голем трофеј (не сметам купови) ја освои само Премиер Лигата Можеби и самиот си е крив, не велам не, сфати прошлата година каква грешка направи што се скара со Фергусон и Роналдо тогаш на времето и му се јави да му се извини на Ферги лани, ама пак бе.. Силвестре, Хајнце, Тевез... какви фаци, какви трофеи а Руди :/И оп (не дај боже) читаш потпишал за Ман. Сити трансферот вреден 30 мил. евра...
Има да го пцујаме цело лето
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:21 ---
Епа пријателе тоа е реалноста,парите го вртат светот..... Само го немам следено овој толку ли е вреден за 30-40 мил евра???Најреапно хазард оди кај нив зошто е пиче преварантско како насри, а жутиов е веќе првотимец во јунајтед, гарант.
Koj пријателски?Мислиш дека може вечер да игра на оној пријателкиот меч во Белфаст?
Натпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа.Koj пријателски?
Епа супер, ќе има уште еден меч од Јунајтед пред летото..Натпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа.
И освен ако не се зезаше Едџ, не може трансферов да е официјализиран пред 1 јули.
Вечерва е пријателстака, пишува и на официјалната и се зезав секако , знам за тоа.Натпреварот во чест на Хари Крег, наш бивши играч, ние против Ол Стар од ирската лига. Ама мислам среда дека е тоа.
И освен ако не се зезаше Едџ, не може трансферов да е официјализиран пред 1 јули.
Ќе има уште неколку такви пријателски, не ми текнуве само подетално.Епа супер, ќе има уште еден меч од Јунајтед пред летото..