Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Имаме ние уште талетирани деца од младинскиот состав што сакаат да играат за нашиот клуб како Петручи, Рајан Таниклиф,Вил Кин и други

Јас во Петручи и во Вил Кин поголема верба имам, него во циганчено, така да гитла во Торино.. и дај боже ако се деси да заигра некогаш таму, да се паднат со Јунајтед и да види колку е немилосрден фудбалот, да ги снајде исто што и Рома ја снајде!

426483_338331629550723_173011362749418_1081957_650473140_n.jpg

Manchester United, 1971: Bobby Charlton, Denis Law, George Best, Matt Busby, Brian Kidd, Pat Crerand and David Sadler.

Парк:нема ништо подобро од сокот од варени жаби :вонзем::pos:

А,што погба да не сака првотимски статус на 18 г?За истите пари го напушти клубот во кој највеке им се дава предност на младите,ке видиме дали ке заигра за јуве ;)

Торпе со сениорите тренира а? ммммм лајк лајк :icon_mrgr:
Утре со Билбао очекувам победа од барем 2+...

Чекајте бе, полека... На нероден Петко, капа му скроивте... Се шпекулира на големо, ама не е потпишал, да не испадне работата како со Руни, па да се клањате пред него за некоја година :D

Чекајте бе, полека... На нероден Петко, капа му скроивте... Се шпекулира на големо, ама не е потпишал, да не испадне работата како со Руни, па да се клањате пред него за некоја година :D

У право си, и ја не верувам дур не искочи на www.manutd.com ама на Руни не му беше Раиола менаџер!

Кога ќе ми текне во каков очај се паѓаше на фан клубов 2009та, 2010 кога ги дадовме Љајиќ и Тошиќ, ко демек сме ги испуштале наредните Бекам и Роналдињо, од наредните Бекам и Роналдињо по две години само првите букви едвај останаа :icon_lol:

Уште па ви текнува кога дојдоа фанови на Фиорентина да провоцираат за Лајиќ, демек суперѕвездата ни го украле :pos:
--- надополнето: 7 март 2012 во 22:20 ---
And then, Roberto said "we can win the title"

Manchester+United+Training+Press+Conference+4g1Zzf3gLgYl.jpg

:icon_lol:

aj da ve cujam so mislite verojaten sostav za utre ke bide koj?jas mislam vaka >
...............DDGea
..........evra rio jones
.....cleverley...... scholes
nani ...........................giggs
.........berbatov rooney
........hernandez
A? abe john tashak sum 3-4-2-1

Брат мислам дека секој состав е можен за утре, али ти тој што го кажа 100% нема да биде.. :)

Еве ја ќе пробам:

Де Геа​
Рафаел--Смолинг--Еванс--Евра
Парк--Клеверли--Андо--Јанг
Руни Чичарито​

aj da ve cujam so mislite verojaten sostav za utre ke bide koj?jas mislam vaka >
...............DDGea
..........evra rio jones
.....cleverley...... scholes
nani ...........................giggs
.........berbatov rooney
........hernandez
A? abe john tashak sum 3-4-2-1
Мислиш обратно Џонс со Евра? :D

Јас мислам дека ке игра стандард 4-4-2
Де Геа
Џонс Фердинанд Еванс Евра
Нани Клеверли Андо Парк
Чичарито Руни

Брат мислам дека секој состав е можен за утре, али ти тој што го кажа 100% нема да биде.. :)

Еве ја ќе пробам:

Де Геа​
Рафаел--Смолинг--Еванс--Евра
Парк--Клеверли--Андо--Јанг
Руни Чичарито​
dobar e tvojov ,mislam nema smoling da igra i anderson isto,moze ke go stai i berbatov,za malce zivcite da ni gi vadi
--- надополнето: 8 март 2012 во 01:26 ---
Мислиш обратно Џонс со Евра? :D

da be ,sum gi smesal troa :oops:

ДДГ
Рафаел-Рио-Еванс-Фабио
Нани-Сколс-Андо-Гигс
Руни-Берба

Ова ми е само желба утре со овие 11 да искочиме,иако знам дека не е можно :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom