- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 11.161
- Поени од реакции
- 12.523
Тргнат е твитотСамо мене ли не ми отвара?
Со Арсенал повикуваат на бојкот наводно ке бидат празни трибини
Глејзер аут
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тргнат е твитотСамо мене ли не ми отвара?
Nope, istata suma okolu 10m bese spomnuvana i na leto a i taa e vo reportot. Isto ne mu go prodolzija dog tuku samo aktiviraa klauzulata vo postoeckiot, posto ne mozea da dogovorat nov deal sto uste togas mi bese red flag golem ko planina. Valjda i ko znak na poddrska pred novata sezona.Му продолжија договор ботовите на ТХ затоа ги кошта толку![]()
Се ова кул, ама терен стварно е плачко и само мавта со рацете и се жали.
Бруно циганче португалско, само се жали, не заслужува да е капитен и остали глупи пцовки
Се ова кул, ама терен стварно е плачко и само мавта со рацете и се жали.
Сум видел најмалку 10 ситуации од кога е капитен да направи тој грешка и да плаче на соиграч, демек другиот згрешил.
Ништо страшно, стил на комуникација. Си ги има и човечките и лидерските квалитети. Примерот погоре е една од инстанците.
Проблем е кога се анемични, како Аморим, а не крадат судииве.
И рашфорд е срце човек, помага за деца од ранливи категории и постојано учествува во хуманитарни акции.
Бруно циганче португалско, само се жали, не заслужува да е капитен и остали глупи пцовки
Само што малку е стипса да даде свои пари, али битно организира хуманитарни акции.И рашфорд е срце човек, помага за деца од ранливи категории и постојано учествува во хуманитарни акции.
Потпишувам со две раци до крајот на сезоната.Pogback ?