Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што помалку очекуваме толку подобро за нервите, Јунајтед не играше добро и оваа победа е на батерии, рамна на пораз би рекол, кое радување човече, трансфер бламова, Копенхаген у шише ги стави, чиста среќа што не оспадна пораз, или тие со стативата и со пеналот немаа среќа, без Бисака десно сме ништо, без Касемиро у форма ние сме 0 на средината, Антони е превара века.
Хојлунд не е играч што ќе даде 20гола уште неколку сезони барем, јас не знам чија одлука беше он а не Кејн, на Спарс можеа Марсијал да му го дадат.
Углавно мој совет е да не очекувате премногу.
Кејн да сакаше трансфер во Јунајтед ова лето ќе се направеше соодветен канал да се реализира тоа. И нашите го имаат пипано пулсот за тоа во изминатиот период ама во ова време на негова возраст сигурен сум дека Јунајтед не му била опција.

Да бидеме објективни дека во моментов Кејн сака да освои трофеи, а при ваков Јунајтед кој е неконстантен од година во година се сомневам дека би ни се поклопиле патиштата во овој период од неговата кариера. Можеби во некоја година претходно, но ова лето пологично би му било да останеше во Тотенхем отколку да дојде кај нас. Во ПЛ само во Сити има најголема веројатност да ги реализира своите амбиции во моментов.
Башка што Леви ќе бараше доста повеќе во такв ситуација.

Мене најмногу ме загрижува Тен Хаг во моментов затоа што објективно креативноста ни е на многу лошо ниво, а како да не знаеме да нагазиме топка да го контролираме мечот. Не знам дали го гледа тоа, но Скот не смее да игра до Амрабат од почеток на натпревари кога треба да се воспостави контрола на мечот и да се нападне. Ериксен или Маунт мора да се поддршка зад и до Бруно од почеток на вакви мечеви.

Да не зборувам катастрофалната реализација на напаѓачите. Од Рашфорд се очекува да го носи на грб тимот и да биде баш тој предводник во форот како што беше лани. Очекував да испука оваа сезона уште повеќе, ама неговите изданија ме разочаруваат.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Кејн да сакаше трансфер во Јунајтед ова лето ќе се направеше соодветен канал да се реализира тоа. И нашите го имаат пипано пулсот за тоа во изминатиот период ама во ова време на негова возраст сигурен сум дека Јунајтед не му била опција.

Да бидеме објективни дека во моментов Кејн сака да освои трофеи, а при ваков Јунајтед кој е неконстантен од година во година се сомневам дека би ни се поклопиле патиштата во овој период од неговата кариера. Можеби во некоја година претходно, но ова лето пологично би му било да останеше во Тотенхем отколку да дојде кај нас. Во ПЛ само во Сити има најголема веројатност да ги реализира своите амбиции во моментов.
Башка што Леви ќе бараше доста повеќе во такв ситуација.

Мене најмногу ме загрижува Тен Хаг во моментов затоа што објективно креативноста ни е на многу лошо ниво, а како да не знаеме да нагазиме топка да го контролираме мечот. Не знам дали го гледа тоа, но Скот не смее да игра до Амрабат од почеток на натпревари кога треба да се воспостави контрола на мечот и да се нападне. Ериксен или Маунт мора да се поддршка зад и до Бруно од почеток на вакви мечеви.

Да не зборувам катастрофалната реализација на напаѓачите. Од Рашфорд се очекува да го носи на грб тимот и да биде баш тој предводник во форот како што беше лани. Очекував да испука оваа сезона уште повеќе, ама неговите изданија ме разочаруваат.

Раш лани скоро цела полусезона го немаше и плус последните кола пак се изгуби така да чекај и сезонава некој блесок
За јак Јунајтед ни треба Раш констатен преку цела сезона, Хојлунд е далеку исто од носител…

За Раш треба конкуренција и да се седне на клупа, детето кога сака се замара кога сака си шпарта по терен.

Се шушка враќање на ДДГ поради отсуството на Онана на АФКОН.

За Раш треба конкуренција и да се седне на клупа, детето кога сака се замара кога сака си шпарта по терен.
Кое дете бе 26 години начукал у газот волот, дете бил. :pos:

Руни и Роналдо на тие години газеа.

Кое дете бе 26 години начукал у газот волот, дете бил. :pos:

Руни и Роналдо на тие години газеа.
Па како дете се понаша неможе маж да го кажам кога се понаша ко дете.

Баш сакав за ова да пишам, ова јужно-американциве се без мозок жими се .. предходно беше Кавани сега Граначо !!!!
Автоматски споено мислење:

Мислам дека теорија нема ова да се случи...
Леле кој ќе те чита на форумов кога ќе брани Де Геа :pos: :pos: :pos:

Moже се нема успех на спортски план, ама маме ебаваме комерцијално...

Можам да замислам колку само би се подигнал приходот да имаме успех и на спортски план, каде би ни бил крајот. :rolleyes:
Инаку долгот си седи ист...

Баш сакав за ова да пишам, ова јужно-американциве се без мозок жими се .. предходно беше Кавани сега Граначо !!!!
Еве Онана излезе во одбрана на Гарначо, ама мислам дека ќе јаде бан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom