Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

се си мислам дека оваа одлука ќе ги кошта "глава" овие од горе....

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Топ! Од Сабицер бегавме бидејќи зареди неколку повреди, налетавме на ист injury prone профил. А рака на срце во првите 2-3 утакмици што ги одигра покажа 3 пати повеќе отколку Маунт во овие месец и пол.

Уште непочната сезонава отиде у курац, ниту желба имам да ги гледам искрено. Мртвило е тимот, дно, мизерија, аматеризам ... Управата не ја ни коментирам, гарант слушаат мислења од LGBT заедница пред да направат некој потег кој дополнително ќе донесе штета на клубот.

Cel fan klub placenje za rapistot Grinvud, majko milaaa kaj dojdovv

Сезонава не, на долг рок можеби. Млад е и има време да си ја врати формата.
Yup, za mene pregolem rizik e. Glazers treba da go odvrzat keseto sega i da mu donesat napagac na Erik.
Автоматски споено мислење:

Најголемата клубска легенда ни е тешко гомно.
Hmmm pa vidi Giggs ne gi pravel tie raboti dur igrase za nas. Mislam na ovie poslednite od pred nekolku godini. Toa so idel po drugi zeni e ne sporedlivo so ova na grinvud. Razlicni situacii but i get your point.

Hmmm pa vidi Giggs ne gi pravel tie raboti dur igrase za nas. Mislam na ovie poslednite od pred nekolku godini. Toa so idel po drugi zeni e ne sporedlivo so ova na grinvud. Razlicni situacii but i get your point.
Царе жената на брат му ја опна додека играше со нас, останатот мусе случуваше откако влезе во менаџерски води.

Доцна е веќе не верувам мислам дека ГЕЈзери ќе го повлечат клубот од продажба исто како што направија газдите на Ливерпул.

Се надевам дека ке се врати за со Арсенал. Хојлунд на клупа против Нотингем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom